Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Не заѕвона лотото :D

Монтереј на црна листа....

doosqq.jpg

Tи го гледав натпреварот, многу многу шанси за гол и на двете страни при резултат 2-2...

Tи го гледав натпреварот, многу многу шанси за гол и на двете страни при резултат 2-2...

Не ми се играше вчера на high stake, и решив да го направам првиот тикет со 10 тина утакмици... Челзи ја имав 2ка и 2-3 + и таа што ме турна гг 3+... Закаснав и ајде за поголем коеф ја напишав 1 и 3+... Кој ти знаел дека 8те ќе влезат :D.

Лоша е за бранење комбиниран тип...

Лоша е за бранење комбиниран тип...

Воопшто не се ни надевав на тикетот... Сабајлето се разбудив и почнав првин бејзболот да проверувам и хокејот и последно оваа и кога гледам ништо :D

Ајде со ваучерите утре се зема максималната :D :P

Koja куртонка е оваа Јанковиќ...

Има 40-15 на свој сервис, при 3-0 за неа во третиот сет, и на крај го изгуби гемот, а и сетот...
Онаа Халеп погоди 40+ топчиња на линија...

Козава имаше водство од 3-0 во трет сет, и 40-15 на нејзин сервис, и го изгуби...

53741251284901210706180.jpg

shelbourne 2
frejus 1
Lugano GG
Niort 1
Real GG
Се да им ебам на овие лугано ке зедов некој денар.

Абе Реал,ако сте мој клуб и навивам за вас цел живот ама да ви ги изнаебам сестрите у гз, па мисири едни како неможете да тепате дома, финале е за титула се борите, а сеа кога беше најпотребно не го тепавте атлетико кој иначе нон стоп си го тепате, буквално нон стоп само не сега!
Ми го загорчивте животот скапаници едни...:mad::(:place:

Да постоеше титула НАЈДОБРИ УДАРИ ВО СТАТИВА пак ќе ја изгубеше Реал и таа титула...
Едноставно не сакаше вчера топката во гол,онакви шанси да се промашат не е можно....:eek:

Лацио бе... :(
Па толку ли неможеа барем минимална победа да издвојат...

Screenshot_2.png

црната серија продолжува.....

вчера кој не фати не треба повеќе в кладилница да влегува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom