Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега ќе ти реплицираат дека дечкото се бламира, дека со тоа што му се обраќа така на Флорентино всушност покажува колку е глуп, дека е искомплексиран и сл.

Сега ќе ти реплицираат дека дечкото се бламира, дека со тоа што му се обраќа така на Флорентино всушност покажува колку е глуп, дека е искомплексиран и сл.
Ај не се бламирај и ти сега. А зошто најде баш на Перез да му го рече ова? Сакаше да се напрае паметен, да испадне заебан демек го испровоцирав Флорентино, ама на крај си го испуши. Тоа е тоа.

Ај не се бламирај и ти сега. А зошто најде баш на Перез да му го рече ова? Сакаше да се напрае паметен, да испадне заебан демек го испровоцирав Флорентино, ама на крај си го испуши. Тоа е тоа.
Тоа де. (y)

Сосиедад - Гранада; страшен фудбал се изигра, шанси на двете страни, а Сосиедад ќе си заебат нешто што цела сезона го градеа.

Ќе видиме. Ама може и поарно е да не се иде во ЛШ.

0fccd9d7-b486-49a9-a3fc-65f97fbfb4ae

Ќе погреши ако оди во Монако. Можел да биде тим за 2 години, за 2 години може и Атлетико ќе биде конкурент за титула во Шпанија ако ги купи некој неможе да знаеш, а годините не стојат во место!

Според мене ако отиде во Монако ќе биде новиот Хулк

Тренеров на грујо ме потсеќа, коа ќе оди по градојте пред да го одржи митингот, оди и сете го гушкаат и му велат дека заедно можат повеќе, можат до победа!:icon_lol:

Како и да е, има голема подршка се надевам дека ќе изборат опстанок(y)

Првиов дел од клипов...да се наежиш у пм.

Ако за нешто сум најмногу љубоморен на другиве земје, е токму ова. Што сум се родил у држава кј што нема никаква љубов спрема клуб, све се сведуе на материјално...
Гледам вакви клипови и ми се продужуе животов, а можем да замислим ка би можел да го осетим истово ова...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom