Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
пак бранете се на 1-0 ебаве шупкари

Ваааау абе кога ќе го видам овој ИТи судија ми се сере.....
Али ај тоа на страна, откога дадовме гол ни се смени играта за 100 %.....
Кош човече каква реакција имаше за да не ја даде Коне алал да му е....:cuc::cuc:
Второ дај побрзо две голчиња дека само едно срце имам.
Гоу гоу ганерс

Ко шо е тргната работава нареднава сезона ќе сме по активни на фан клубов во четврток...

шупаци после голот не мрднаа , едвај чекав да заврши полувремето од досада

шупаци после голот не мрднаа , едвај чекав да заврши полувремето од досада

Така играме цела сезона, ретки се ептен квалитетите партии, се гребиме некако до три бода, се надевам и денеска ќе се догребиме некако.

На шо личат овие бе, вака ли се оди во ЛШ.

MA TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
не се пали бре :D ... ќе мора да се прослави победава со една партија дота2 ... не разочарувај :D

Никад не ми било помило што ќе умре некој утре :)
--- надополнето: 14 мај 2013 во 22:26 ---
Санти со асистентски хет трик :)

Ne pamtim kogaj sum gi izgledal poslednite 20 minuti na raat... ARSENAL!!!

Е ова, и јас. Конечно покажаа игра и карактер кога треба, кога напаѓаа Виган на резултат 1-1 најискрено ми се лошеше веќе.

Санти Казорла, страшно, колку асистенции имаше 3-4.

Оваа е таа важна победа. Ајде сега уште Њукасл, кој благодарение на нас е спасен, па не треба да напињаат многу.

Да не спомнеше тука некој за проклетството на Ремзи, немаше уопште да ми текне на тоа :D
Иначе Кошчиелни беше толку опасен у блокирање шутеви што малце му беше што бранеше во нашиот 16етник па отиде малце и кај Виган да побрани :D

Казорла :cuc: 4 асистенции

Да не кобам многу ама со победа од 2 гола разлика и Челзи да не победи го завземаме 3тото место(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom