Жена од Пустец - Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата milco45
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би земале/купиле жена од пустец?

• Да, зошто да не ако е убава

Гласови: 156 54,4%
  • Никогаш тоа е многу примитивно и понижувачки

Гласови: 131 45,6%

• Вкупно гласачи
    287
Купуј Луки дури е време, нека не те лажат квази-фемнисткиве.
Ако ти лежи на око и срце ич да не му се мислиш.
Добра беше, генерација 1995та, русо костенлива коса, убава насмевка... Дури и за без пари ќе дојде мислам.... Само, ќе требе поклон на мајка и и татко и да купам. ;)

Само, ќе требе поклон на мајка и и татко и да купам. ;)

Не се секирај за поклон за нејзините, тоа кумот Ебиветарко ќе среди. Битно ние да ти се одиграме на свадба дур сме млади.

Не се секирај за поклон за нејзините, тоа кумот Ебиветарко ќе среди. Битно ние да ти се одиграме на свадба дур сме млади.
Утре баш планирам да седнам со Кумо да договореме деталите околу свадбата... :)

ти ке си купиш?

Никогаш не викам никогаш.

Кога може нашите македонки да идат „собарки“ за разноразни арапи, зошто и македонките од Албанија да не дојдат за македонци?

Кога може нашите македонки да идат „собарки“ за разноразни арапи, зошто и македонките од Албанија да не дојдат за македонци?
Само си прашав а ти почна и инвестиции да ми мешаш во муабетов :D

По принцип не ја купуваш невестата. Даваш поклон од срце за Дедото/бабата, плаќаш документите и даваш нешто на стројнико... :-)

А како можи толку ниска самопочит да имаш и таква тутурутка дома да сакаш да си донесиш

А како можи толку ниска самопочит да имаш и таква тутурутка дома да сакаш да си донесиш

Да кажев јас за женско дека е тутурутка ќе ме распневте на крст за шовинизам. Ама кога феминистки тоа го кажуваат тогаш е ок. Gimme a break.

Тутурутки има и по Скопјево, а најверојатно фини чупиња има таму, глупо е да генерализираш.

Да кажев јас за женско дека е тутурутка ќе ме распневте на крст за шовинизам. Ама кога феминистки тоа го кажуваат тогаш е ок. Gimme a break.

Тутурутки има и по Скопјево, а најверојатно фини чупиња има таму, глупо е да генерализираш.
Only a nigga' can call another nigga' "What's up nigga'/Yo daaaaawg!" ;)

Има доста образовани моми меѓу них. Најозбилно. ;)
До второ полугодие трето оделеЊе
Сеј другар тие толку ако чинеа немаше да ги шиткат за ич пари . Ако вредеа албанките од цел свет ергените ќе одеа Албанија да си ја барат среќата , вака само некој кај нас некој позатуцани селани шо не им успеа македонка да прелажат ќе земат некоја колку да го продолжат поколението и да има кој да ги служи на старост :D за разлика од чупињата наши шо си одат ко госпоџи Австралија Америка низ ЕУ .
Земајте го вие отпадот по државите и држете лекции како биле питоми вредни мирни а нашите не чинат :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom