Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Изгледа оти го удри голманот. Неспортско однесување.

Тапа натпревар, воопшто не трчаа премногу пасивности и незаангажираност, Балотели многу ме разочара во неколку наврати како вол се буткаше покрај аут линија. Незнам како ќе играме без креативец, во тимов нема играч кој ќе повлече и кој ќе диктира темпо на игра.

Коментаторот беше закон!пази го овоа што го кажа!
(во моментот кога цезар ја фати топката)-и сега вториот голман на Интер Жулио Цезар ја фаќа топката,денеска тој доби шанса пред толдо на кого Цезар веќе 4 сезона му е замена!

и најголемата од се!
Топката ја фака талентираниот Марко Балотели

Баталете вие Се , во овој тим дефинитивно фали некое експлозивно крило , Фиго е веќе стар , Марио не се снаоѓа добро на таа позиција а и уште е Тинејдеџер , а за креативец нема потреба да се говори , истото во овој тим фали повеќе од 10 години , значи не една , не две , 10 и више . Вака , имаат посед на топката , али нема никаква брзина во играта и најважното , идеа , т.е. истата постои али нема кој да ја спроведе .

Дај да пишиме нешто на страна(Inter.it) за ова засилувањава...
Не ја бидува играва вака , тапа , незнам шо да кажам.
Мора барем уште Кварезма да се земи ако не и Диего(:vozbud:тогаш би било премногу).
Абе 100-годишнина е , до лани појче пари трошевме шо е ова на 100-годишнина само 25-35 милиони имаме потрошено.... Морати шо велеше до некни?...

Дај да пишиме нешто на страна(Inter.it) за ова засилувањава...
Не ја бидува играва вака , тапа , незнам шо да кажам.
Мора барем уште Кварезма да се земи ако не и Диего(:vozbud:тогаш би било премногу).
Абе 100-годишнина е , до лани појче пари трошевме шо е ова на 100-годишнина само 25-35 милиони имаме потрошено.... Морати шо велеше до некни?...
па ете го Мурињо стратегот за таа 100 годишнина.
Златен Манчини испуштивме , ке ги пуштеше играчите ко на пасење ке тепаа , Мурињо се мачи нешо со неговите тактики :D

Златен Манчини испуштивме , ке ги пуштеше играчите ко на пасење ке тепаа , Мурињо се мачи нешо со неговите тактики :D

Во право си брат! Многу се мачиме, за оваа тактика ни треба уште најмалце Кварезма.
Мансини а му дојде топка никако да подај само ПИМПЛА, влезе Адри и тој, влезе Ибра и тој ..... многу алчни за гол станале:tapp:

Мурињо знае точно што треба:helou:...само треба да му се донесат далеку поквалитетни фудбалери (што ве подржвам за Кварезма и Диего) Диего доколку се донесе во Интер ќе го имаме новиот Кака...едноставно човекот е измислен за во Интер (барем јас така мислам, но гледам и Бергоми така мисли:))
-> http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=810502

:pos2:

Што се секираш. Кога успевавме со Манчини, немало со Мурињо. Плус има време до почетокот на сезоната.

Треба да те потсетам на ова? Barcelona 5-0 Inter (29 August 2007). И што ако? Освоивме титулата... ДА

Ич не се секирам јас...

Мене ме чуди зошто никој не го спомнува Силва???? Одличен играч добар техничар, многу брз и знае да ја повлече топката. За 25 милиони евра сигурно доаѓа под услов Валенсија да се сложи на продажба бидејќи добро знае дека е еден од најдобрите играчи во клубот

Мене ме чуди зошто никој не го спомнува Силва???? Одличен играч добар техничар, многу брз и знае да ја повлече топката. За 25 милиони евра сигурно доаѓа под услов Валенсија да се сложи на продажба бидејќи добро знае дека е еден од најдобрите играчи во клубот
Да бе, што се 25 милиони евра? =)

Ќе има изненадување ова лето.. Кварезма + Диего.. околу 60 милиони евра.. па шо се 60 милиони :)

Изгледа заборавате дека ние сме фанови на Интер, имаме пари да трошиме колку Челзи, зочто чичко Морати е навтен тајкун а башка пола членови во бордот на директори му се многу добри другарчиња (мултимилионери). Па дадовме 15 милиони за мунтари околу 12 за Мансини и сакате да кажете дека 25 се многуууу.
Алоооооо треба само Морати да се набуцка и ќе видите како фрчат 100 милиони за Меси

Не гледам причина зашто би дошле овие играчи што ги набројувате(Кварезма,Силва,Диего...)Имате одличен тим,кој е појачан од тој лани што беше!Плус кога би купувале секогаш потенцирате звучни имиња!Можда е подобро млади,ефтини и анонимни играчи!!!Не бидете вториот Реал Мадрид и Челзи!!!Поздрав

Вчера не ме импресионираше нешто посебно играта против Севиља, ама сепак сеуште е рано. Плус Севиља веќе освои еден силен турнир со што покажа дека е во добра форма. Многу повеќе би сакал да дојде Диего, него Кварезма ама ќе видиме. Некако ми делува дека нема да испадне ништо од тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom