Телефон паднат во вода

• Креатор на темата Креатор на темата _DaMneD_
  • Време на започнување Време на започнување

_DaMneD_

убиец со чуство
Член од
13 ноември 2009
Мислења
43
Поени од реакции
7
Здраво вчера ми падна телефонот во вода и можеби бесе 5-10 секунди во вода, јас го земав ја извадив одма батерјата сим картичката и мемориската и така се сушеше 1 ден потоа го фклучив и се фклучи се најнормално но после 10-15 мин дисплејот побледе а телефонот си функиционира се најнормално, значи не е ич да не се гледа ништо се познава по нешто но многу малку. Во што би можело да биде проблемов ?? А инаку се работи за Alcatel OT991 (или VIP Droid оти е од вип купен).

prerano si go uklucil

Кондензација....ќе му помине ко на кутре.

не не нема како пареа комплет е бел нема како капки.

Прашуваш во што би можело да биде проблемот?
Take a guess ...

Носи го на сервис.

5-10 секунди е многу. Немаш ли побрзи реакции?

Здраво вчера ми падна телефонот во вода и можеби бесе 5-10 секунди во вода, јас го земав ја извадив одма батерјата сим картичката и мемориската и така се сушеше 1 ден потоа го фклучив и се фклучи се најнормално но после 10-15 мин дисплејот побледе а телефонот си функиционира се најнормално, значи не е ич да не се гледа ништо се познава по нешто но многу малку. Во што би можело да биде проблемов ?? А инаку се работи за Alcatel OT991 (или VIP Droid оти е од вип купен).
јас претходно имав таков , и од втори кат ми падна-издржа, се тушираше телефонот ен сакајки , у кафе ми го удави внучето...

Летово ми падна во базен телефонот, го извадив за 15 секунди(длабок беше базенот):ROFLMAO:.

Одма ја тргнав батеријата, го остајв на сонце да се сушит. Коа отидов дома во ориз го остајв 3 дена и го пуштив и работеше. HTC машина.:icon_mrgr: Планирав да си купам нов, ама овој не го мењавам додека не скине конци. :icon_mrgr:

Не го дувај со фен никако.

И мене едно време ми падна телефон во вода.

Немаше гајле,само екранот му пребледе ама се среди за 2-3 дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom