Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

7E530F71D5B14EFC938DA3FF8B5FAC30.ashx

Статистиката на ДДГ

На сериозни планови сум голмански дрес да си купам од дечково... Прв од Јунајтед со број 1 ...
Имав многу многу пари уплатено на Јунајтед Челси...
Оваа одбрана ми ги спаси паричките...

BFBOEBACAAAsQCN.jpg

Не вреди Роналдо 70М...28 години има и еднаш веќе не напушти. Ако се врати, цела рамнотежа во тимот ќе се поремети. Можеби порано сум посакувал да се врати, ама сега не. Подобро ќе си поминеме без него. Ако веќе се фрлаат 70М за трансфери, инвестирај ги во еден готов производ и неколку таленти и мирна глава...

А мислите дека формата ќе ја држи до 35 години и повеќе? Ја максимум до 30 му давам игра на врвно ниво.

А во случај стварно да го вратат, голем дел од парите ќе вратат само од дресовите, јасно...

Ферги колку не убива само. Сега ова го кажува и има шанси ништо да не се деси во следнава недела, на следна прес конференција ќе каже не сум изјавил ова лажат новинарите. И после таму за месец дена ќе се случи некој трансфер. Инаку во интервјуто напоменува дека минатата година иако сме имале доволно напаѓачи сме донеле уште еден и не е чудо тоа да се случи пак. Оди па прочитај го што мисли.

ФЕРГИ :cuc:

Ајде малку офф ќе ви направам ама што се очекува за составите денеска со Челзи и дали очекувате 3+ да има?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom