G
Geezer
Гостин
кој е тој?
На политички е почесто, ама знам дека и на правнициве од прва им предава. Млад дечко, не знам како да ти објаснам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кој е тој?
На правни додипломски за прва година знам дека е асистент по уставно право (мене не ми се падна за жал), ваљда и на мастерот екој е тој?
Аман бе никој ли немате никакви материјали за Арбитражно право ....Здраво. Ми требаат материјали за семинарска по Арбитражно право и Право на ЕУ, правда и внатрешни работи на ЕУ. Доколку има некој би му била многу благодарна.Поздрав.
Среда нема предавања, а за вторник колку што знам ќе има. Е сеа незнам за другите предавања, ама ја тие што требаше у четврток да ги имам ќе се одржат овој понеделник, најверојатно и за другите така ќе биде.Вторник и среда ќе има предавања на правниот факултет? Сега една колешка ми кажа дека биле неработни денови, а на страната од факултетот ништо нема за тоа.
да, цел колоквиум е од закон, освен тие теориите на 2/3 страни што беа!Трудово право можит да се учит само од закон за вториот колоквиум?
Ја ова распоредов не го разбирам...
Коа се полагаат колоквиуми од Четврт семестар, а кога испити од истиот?
Колоквиуми од 3ти до 13ти.Испитите после професорите си ги закажват немат уште термини за нив.
идни колеги, да ја положам матурава и ќе се запишам на Правниот факултет Јустинијан Први на смерот Правни студии. Неколку пати се менуваше системот па би сакал да ми кажете како функционира сега полагањето? Колкави се квотите и некакви други битни информации кои ќе треба да ги знам како иден студент на овој смер. И кога оваа година почнува уписот?
Благодарам![]()
Да, на заокружување се. Имаш 15 прашања и од тие 15 треба да имаш минимум 8 точни за да положиш.Прашањата од колоквиумите (тие по 8/15-Б.) се компјутерски на заокружување?
[