Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Пушти ми слики:Заинтересиран сум за зимање ако е поевтин од меридата.Дали е од ендуро моделите ,
search
TR4501.jpg

20081019_100041_10102008001.jpg

односно дали е со ваков заден амортизер или како на меридата.Ако е случајно со ваков kако на првата остави ми број одма штом ја отвориш кајгана.Ќе го земам без разлика на година.Пиши ми и дали си од Скопје.Ти пуштив сега порака.Ако е како на меридата игнорирај го мојот пост.

Vivakasto aко е како првиот,пушти ми и мене цена.И јас сум заинтересиран за зимање..

Пушти ми слики:Заинтересиран сум за зимање ако е поевтин од меридата.Дали е од ендуро моделите ,
search
TR4501.jpg

односно дали е со ваков заден амортизер или како на меридата.Ако е случајно со ваков kако на првата остави ми број одма штом ја отвориш кајгана.Ќе го земам без разлика на година.Пиши ми и дали си од Скопје.Ти пуштив сега порака.Ако е како на меридата игнорирај го мојот пост.
search
TR4501.jpg

здраво stojatoni

Гледам дека ќе се истепаш да го земеш точаков....па нели на 21 април си купил ист ваков КТМ, потполно ист како овој што го нуди @vivakastro ?!?!? еве линк да те потсетам... дури викаше дека ти е вишок, непотребен, си имал и TREK

дури и еве колку си го платил...18000мкд

која ти е идејава? креваш цена?!

или @vivakastro си прави сам на себе побарувачка од друг профил @stojatoni

Наместив брзинометар кинески и некако не ми функционира како што треба.
Ги следев инструкциите на видеово и мислам дека никаде не погрешив.
Кодовите за моите гуми ги внесов како што треба и го наместив магнетот на 1мм со сензорот, но сепак не ми мери километража.
Имал некој искуство со брзинометри да каже што би требало да корегирам за да почне да работи?
Имам некое чуство дека ме заебава магнетот и сензорот нешто, не гледам што други би можело да биде. :confused:

Наместив брзинометар кинески и некако не ми функционира како што треба.
Ги следев инструкциите на видеово и мислам дека никаде не погрешив.
Кодовите за моите гуми ги внесов како што треба и го наместив магнетот на 1мм со сензорот, но сепак не ми мери километража.
Имал некој искуство со брзинометри да каже што би требало да корегирам за да почне да работи?
Имам некое чуство дека ме заебава магнетот и сензорот нешто, не гледам што други би можело да биде. :confused:
Мој другар имаше проблем со брзиномер купен во Џамбо, ништо не мереше се додека не ги постави магнетот и сензорот, од прилика, 5мм ако не и повеќе. Сега се си функционира нормално. :)

Ја би вториот... Него кај го продаваат ???

OVOJ http://www.bikestop.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=664&Itemid=6 16 000

ili

OVOJ
http://bike.capriolo.com/en/2013/sport/adrenalin 14500

Mi treba da vozenje samo po asvalt ( normalno so ugornici i udolnici -vodno i slicno)....
Trek 820 има челичен рам, многу тежок и слаби делови. За Capriolo-то не сакам ни да пишувам. Мислам ти реков, ако не е проблем, присобери некои 60 - 70 ЕУР плус и изборот е многу поголем и поквалитетен. :)

Ќе ми заврши ли работа WD40 за подмачкување на ланец?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom