Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
хахахах, ИОН сигурен сум дека ќе ми биде само морална поддршка, тивка морална поддршка :)
мореееее, кога сме веќе да си играме со пукање, ајде еве и еден поинаков предлог. да идеме во микеи и таму да пукаме со вистински пиштоли? не треба ни дозвола за оружје, ни свое оружје, рентаат нивни. па да ве видам таму колку сте добри :cool:
жените ќе ди “дискриминираме“, ќе гаѓаат со 22-ка :pipi:, али калибар 22-ка, не сантиметри хаххах

L

Luki Junior

Гостин
Има ли некој за собиранка? Другио викенд, петок/сабота.. (Поарно Петок).. :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Moже и у Подареш, а може и у Скопје.. Да се сликам со којно сакам.. Исконска желба ми е. :)
Немаш ли бе којн во Подареш, па самиот да бидеш воин на којн?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Можи сака Луки да јава градцки којни...
Ја од секогаш сум викал, од искомплексирани сељаци си патиме. Ова е култура, барок, тој мисли којни за сликање се.

L

Luki Junior

Гостин
Можи сака Луки да јава градцки којни...
Luki сака по принцип да јава градски кобили. Градските којна ги оставам на авантагрдните и либерални педери. :icon_mrgr:

Пс. Игнорирајте го змејко.... Блада, како и обично... Имам намера да се прошетам до Скопје, па ако некој има желба да се запознаеме, и да ме прошета по џунглата скопје 2014. :)

A

andrea85

Гостин
Luki сака по принцип да јава градски кобили. Градските којна ги оставам на авантагрдните и либерални педери. :icon_mrgr:

Пс. Игнорирајте го змејко.... Блада, како и обично... Имам намера да се прошетам до Скопје, па ако некој има желба да се запознаеме, и да ме прошета по џунглата скопје 2014. :)
E Луки за градските кобили коњ нема да ти заврш работа, едно мерџо може:icon_lol: Имаш културни водичи низ скопје, ке ти дадам контакт. Ама немој и шмизлите да пропуштиш за газ да ги фатиш,таков е редот ;)

L

Luki Junior

Гостин
E Луки за градските кобили коњ нема да ти заврш работа, едно мерџо може:icon_lol: Имаш културни водичи низ скопје, ке ти дадам контакт. Ама немој и шмизлите да пропуштиш за газ да ги фатиш,таков е редот ;)
Мерџо немам, за жал. :(
Кажи ми не се запознавам со сељаци, наместо да ми нудеш културни водичи низ Скопје. :(:(

пс. За човеците од внатрешноста на македонија шо сакат да дојдат,
релацијата ми е Подареш - Радовиш - Штип - Велес - Скопје. (Може и алтернативна.. Струмиџани, и Неготино исто можам да ги искомбинирам)...

Идам со кола, пари за превоз нејќам... (има 4 места) Музиката е добра, шоферо луд и забавен... :D:D

A

andrea85

Гостин
Мерџо немам, за жал. :(
Кажи ми не се запознавам со сељаци, наместо да ми нудеш културни водичи низ Скопје. :(:(

пс. За човеците од внатрешноста на македонија шо сакат да дојдат,
релацијата ми е Подареш - Радовиш - Штип - Велес - Скопје. (Може и алтернативна.. Струмиџани, и Неготино исто можам да ги искомбинирам)...

Идам со кола, пари за превоз нејќам... (има 4 места) Музиката е добра, шоферо луд и забавен... :D:D
Tаман работа да не сакам да се запознавам, петок и сабота работам,инаку немаше проблем , дада ќе те упатеше :icon_lol:
Ќе има добра журка, нека те организираат батковците од кајгана... никаде ги нема ццц:rolleyes:
А женско да побараше прошетка ќе се испотепаа бре, мангупи:P

Kajgana Shop

На врв Bottom