Предлог за филм со кратка рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
Waist Deep...Филм, што ми остави добар впечаток..мислам дека вреди да се погледне!

Тачно.
Друга одлична комедија е Forgetting Sarah Marshall. Една од комедиите кои никако не смеат да се пропуштат! Верувајте, ќе зажалите ако не го гледате филмов. :)

Леле колку мизерен филм, незнам како ви се допаднал,дали дека го фледав на камера снимка ама едвај го издржав :)

Како мислиш умре од смеење?
Што имаше смешно во филмот? Јас ко го гледав пред некоја година на HBO, ама ич не се насмеав.:nesum:

Епа изгледа си го заборавил филмов. Снајперистот постојано го малтретираше овој во говорницата, го исмејуваше и си го ладеше со него. Го натера да и признае на жена му дека ја изневерил а го натера исто така да го зафркава и цајканот велејќи дека има мал к.р и слично....итн итн

Леле колку мизерен филм, незнам како ви се допаднал,дали дека го фледав на камера снимка ама едвај го издржав :)

Ако преферираш Мистер Бин хумор, сигурно дека нема да ти се допадни.

Епа изгледа си го заборавил филмов. Снајперистот постојано го малтретираше овој во говорницата, го исмејуваше и си го ладеше со него. Го натера да и признае на жена му дека ја изневерил а го натера исто така да го зафркава и цајканот велејќи дека има мал к.р и слично....итн итн
Да, ама воглавно тематиката на филмот беше многу поцврста.

Прво здраво на сите од мене како новопечен форумџија :wink: .До душа многу време ви ги читав постовите - и редно беше и јас да се регистрирам...

Он топик - Вчера го гледав Бетмен.И морам да кажам дека ми остави страшен впечаток.Моја препорака е да го гледате.... :smir:

Troyan war- филмот е урнебесна комедија може да се каже романтична комедија али стварно е бесен.:baeh::baeh:

2 Days In Paris(2007), одлична комедија, дело на француската глумица Џулија Делфи(мислам дека така се викаше) која го има напраено сценариото, музиката и монтажата. Добра е.
И Blow (2001) со Џони Деп и Пенелопе Круз

strasen film, bravo za dzoni kako dobro ima odglumeno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom