Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тоа е НАЈ жалосно во многу ситуации. невин човек ке настрада а правиот кривец останува да живее....
не е до господ, не пиј кога си со кола и се ќе е во ред.Господе... чувај не!
Грешиш, тие не размислуваат дека се кул ако се надрогираат и напијат, туку медиумите и телевизијата ги учи и им наметнува такви вредности во животот, а ако не го правиш тоа веќе си деклариран како “старомоден“ и “сељак“ (иако никогаш не сфатив што значи тој збор). Не за џабе рекле дека медиумот е најмоќно орудие за контрола на човечкиот мозок.Како што веќе кажаа некои членови во темава криви си се луѓето што на вакви денови посегнуваат по алкохолот како да другите денови ќе неможе да се напијат, посебно помладиве мислат дека е кул ако бидеш пијан/надуван итн притоа возат скутери, коли и воопшто не размислуваат за последиците.. и ајде настрана тоа што самите си ризикуваат да го завршат животот порано туку големи се шансите и на друг да му нанесат смртни последици со своето ненормално однесување. И јас бев на 2 дена (пред) и на мај и јас пиев алхолол ама со мерка и притоа 4-5 саати пред одење/возење ниту капка алкохол не испив..
Се надевам децата ќе преживеат..