Што да правам пустата ја, сакам дечко да си најдам и еве трагам со години веќе ама по некојси мирен, фин и
се што ќе му кажам да прави... На пример ја сум сега дома и снемаФ цигари. Да му се јавам на моб и да му кажам да ми донесе, и тој да ме послуша веднаш после 10 минутки да ми заѕвони ѕвон4ето.
Коа праам генералка да дојде да ми помогне, имам потреба да сакам некого и да ме сака, да недостигам некому и обратно... Да има очи, и покрај сите мои маани, само за мене...Да не глеа по други, да не ме изневерува и само јас да сум му во мисли. Е кај да најдам таков?!
Ај, за некоја година, кога ќе бидат роботите во употреба.
Не знам колку си сериозна, али имаш прееееголеми очекувања. Мирен, фин, да те сака, да не те изневерува, ќе најдеш, постојат сеуште.
Али да ти трча ко кутре, да ти купува цигари, ало, па за генералка на твој стан да не правам муабет. Не е некој должен 24/7 да ти ги врши сите твои обврски.
Пред некоја недела шетав со другарка низ продавници и на почеток на шетањето, една типка, цела уфилмана, со неа и дечко и, кутриот се гледаше дека воопшто не му е мило што и ја држи ташната додека оваа гледа и пробува.
За грев.
После 2 саати, во друга продавница, пак истиве. Значи, немам зборови да искажам колку патетично изгледаше типов. Толку му беше досадно, што пиштол да му дадеа, ќе си се упукаше.
Така да, некои работи и односи не за џабе имаат граница.