Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Што да правам пустата ја, сакам дечко да си најдам и еве трагам со години веќе ама по некојси мирен, фин и се што ќе му кажам да прави... На пример ја сум сега дома и снемаФ цигари. Да му се јавам на моб и да му кажам да ми донесе, и тој да ме послуша веднаш после 10 минутки да ми заѕвони ѕвон4ето. :( Коа праам генералка да дојде да ми помогне, имам потреба да сакам некого и да ме сака, да недостигам некому и обратно... Да има очи, и покрај сите мои маани, само за мене...Да не глеа по други, да не ме изневерува и само јас да сум му во мисли. Е кај да најдам таков?!:unsure:

T

Tamora

Гостин
Што да правам пустата ја, сакам дечко да си најдам и еве трагам со години веќе ама по некојси мирен, фин и се што ќе му кажам да прави... На пример ја сум сега дома и снемаФ цигари. Да му се јавам на моб и да му кажам да ми донесе, и тој да ме послуша веднаш после 10 минутки да ми заѕвони ѕвон4ето. :( Коа праам генералка да дојде да ми помогне, имам потреба да сакам некого и да ме сака, да недостигам некому и обратно... Да има очи, и покрај сите мои маани, само за мене...Да не глеа по други, да не ме изневерува и само јас да сум му во мисли. Е кај да најдам таков?!:unsure:
Сите сакаме да трчкара некој по нас како кученце кој неќи , а има такви мажи јас лично со мои очи имам видено е сега не знам дали е до табието нивни на маживе да им се наклонети или пак женава е многу итра знај како да си го издресира или пак ептен ја бива и погодено му е со неа :drk: .Одамна се мислам и не можам да сфатам кај лежи зајакот макар шо мислам дека таквата врска не е одржлива на долг рок или него или тебе ќе ти се здосади кога ќе увидиш дека можиш да го шеташ како сакаш .Во секој случај ако сакаш да ти биди тој наклонет и да ти треба да му исполнуваш желбички :sneaky: ако ти бараш да ти чисти по дома послем и тој за возврат ќе го понуди стапот :D оти денес никој не е будала на долг рок :cool:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.868
Поени од реакции
11.548
Чим стигнала на форум да се лигави, или ве ребра или па е стварно утепана. Трето не постои.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Ај, за некоја година, кога ќе бидат роботите во употреба. :pos:

Не знам колку си сериозна, али имаш прееееголеми очекувања. Мирен, фин, да те сака, да не те изневерува, ќе најдеш, постојат сеуште.
Али да ти трча ко кутре, да ти купува цигари, ало, па за генералка на твој стан да не правам муабет. Не е некој должен 24/7 да ти ги врши сите твои обврски.

Пред некоја недела шетав со другарка низ продавници и на почеток на шетањето, една типка, цела уфилмана, со неа и дечко и, кутриот се гледаше дека воопшто не му е мило што и ја држи ташната додека оваа гледа и пробува.
За грев.
После 2 саати, во друга продавница, пак истиве. Значи, немам зборови да искажам колку патетично изгледаше типов. Толку му беше досадно, што пиштол да му дадеа, ќе си се упукаше. :pos:

Така да, некои работи и односи не за џабе имаат граница.

Член од
24 март 2013
Мислења
64
Поени од реакции
61
:(И4 не ми помогнаФте... Но сепак ви фала на убавите и неубавите зборови...

Член од
24 март 2013
Мислења
64
Поени од реакции
61
Но јас сакам урбани дечки...:confused:
Нема врска, во ред е.

L

Luki Junior

Гостин
Но јас сакам урбани дечки...:confused:
Нема врска, во ред е.
Напрај си подетален список, оти не сам видовит...
Иако имам магичен боб шо може да помогне со гатајнето и наваѓајнето на Мистер Перфект акординг ту Јин....

Дај кажи шо нудеш, убаво така шо сакаш, ама имаш ли газ цицка интелект пари за покритие? :)

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Роди си синче.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Зошто сите и мавате ремет?Зошто некој не може да ги почитува другите желби?Уште малку на крст ке ја распнете како сте започнале :facepalm:
Е сега вака ке ви кажам...Другарка ми има дечко каков што сака Јин .
Колку и оди по кеиф тоа е вчудовидувачки..А робот а тој .
Се секавам убаво...Минатото лето...Бев кај нејзе на спиење...03 часот по полноќ.Гледаме тв и го зема телефонот мртва ладна звони кај нејзиниот дечко...Му вели:Kaко знаеш и умееш донеси ми Rodeo цигари и Coca Cola.За неполн час дечково пред нејзината врата со кеса во рацете... :pos:
Следниот ден нешто друго и дојде на памет...А дечково ко што кажа MAJA 345 патетично изгледа...
Кој колку сака нека исмева јас гарантирам дека постојат такви момчиња.А сега доколку некој не налетал тоа е негово.

Kajgana Shop

На врв Bottom