Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.203
- Поени од реакции
- 12.195
Оној Ѓурџиев што јогата ја направи курва, оној што муслиманството го направи курва...Кој Г.,...оној што му удри клоца во газот на кроули, кој дојде да му се моли да го прими како првооделенче во училиште?
Оној кој не му даде шанса на кроули да ја научи Вистината, за на крај кроули да оди под копитата на сатаната, и да измислува некоја слободна воља со дрога и алкохол?
Ќе ме слушаш и на сон ќе ме сонуваш, јас ќе ти бидам сатаната и морници ќе ти излегуваат...
Вистината секогаш победува...
Ете тој...
Тој што ништо не разбра,следбеник на Хаосот, на најголемиот ѓавол - самиот стана курва непостигнувајќи ништо...
Бедник... вистинските сатанисти и копитари не цртаат пентаграми... имаат тие тајни симболи низ своите книги...
Ама ти си заслепен од лагите на сатаната и доброволно си го свиткал вратот под Ѓурџичот и неговите црни богови!
Толку си исклучен што не ни разбираш каде е лагата во сите тие слатки глупи зборови...
Те оставам во твоето дувло од купишта хаос-размисли за да најдеш светлина и да се присобереш кон вистинскиот Бог... има време!
Сепак те љуби Хепта-грамчо, не сум ко тебе полн со омраза.... Човештвото пред Се, батали го Ѓурџиев курвинскиот син и неговите бесцелни зборови кои не водат сепак никаде...
--- надополнето: 30 април 2013 во 13:59 ---
Не се сеќирај, гласај на наредните избори за нас и ете ти војна - ќе нема ни христијани ни муслимани... Се ќе биде истребено од големата војна која доаѓа...У суштина и вие и учењето на Гурџиев имате сатанистички примеси, но не очајувајте, наскоро ќе се викате Мујазедин и Зулфиќар и ќе бидете сунетисани, така да не е битно уопште што сте сега.
Сите има да бидете среќни потоа
Што фрустрации и тебе ти набиваат религиите, чудо... Уживај... ќе умреш како христијанин, која и да си секта од христијанството... диши...
П.С. Нема да дојде исус не се радувај...