Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ако имате при рака некој телефон (не ваш :D) пуштете на овој стари мајстор ме занима баш што ке даде вика 100% некоја утакмица. Јас 2-3 пати имам пуштено ништо не погоди е сега во саботата ја даде аталанта Х пиша 100% и испадна стварно па си викам и оваа што ке ја даде може има шанси.

Ако имате при рака некој телефон (не ваш :D) пуштете на овој стари мајстор ме занима баш што ке даде вика 100% некоја утакмица. Јас 2-3 пати имам пуштено ништо не погоди е сега во саботата ја даде аталанта Х пиша 100% и испадна стварно па си викам и оваа што ке ја даде може има шанси.

Колку години имаш?

Некој сингл , дабл од тенисиве, овие порано што се.

Аталанта колку беше 3 за 3 ни самите не се свесни:D
Порака да пуштам некому за тип да ми даде:pos:

многу си напален на кладилниците - подобро направи пауза,гледаш ништо не ти оди..........стари мајстор го следам на фб, има денови дава добри прогнози,има денови буквално ништо нема погодено,исто форсира некои тимови кои ги брка секое коло и ги објавува

100% ДОЈАВИ НЕМА - НАУЧЕТЕ ВЕЌЕ ЕДНАШ, ДОГОВОР ЗА МЕСТЕНКА ЗНААТ САМО НЕКОЛКУ ЛУЃЕ И ТОЛКУ

Дете што побрзо сфатиш дека ТИ нема да дојдеш до наместени утакмици, тоа подобро за тебе. 100 % утакмици нема и тоа треба да ти биде јасно.
Не следи никој по фејсбук, уште помалце па да праќаш пораки!:facepalm:
Подобро сподели типови тука на форумот, па ќе подискутираме за истите, отколку да трошиш пари за глупости.
Јасно е дека немаш повеќе од 15 години, затоа мислиш дека ќе се збогатиш од кладилница и од тоа ќе живееш. Тоа нема да се случи, биди сигурен.

Дете што побрзо сфатиш дека ТИ нема да дојдеш до наместени утакмици, тоа подобро за тебе. 100 % утакмици нема и тоа треба да ти биде јасно.
Не следи никој по фејсбук, уште помалце па да праќаш пораки!:facepalm:
Подобро сподели типови тука на форумот, па ќе подискутираме за истите, отколку да трошиш пари за глупости.
Јасно е дека немаш повеќе од 15 години, затоа мислиш дека ќе се збогатиш од кладилница и од тоа ќе живееш. Тоа нема да се случи, биди сигурен.
Јас не пишав дека тој ке дади 100% реков може има шанси да помине али кој ме разбра нема везе.

Пријателе... Не залетувај, никој не дојавува дојави за пари.. Тие што го прават тоа се 2ра рака информации или статистики..

Вистинското е дојава за дојава..

Се дури не видиш некој то ест не запознаеш, не верувај и не ставај пари :)

Претеравте ептен да не каже нешто човек ке го отепате.
Ок тогаш ајде да ве прашам што мислите за барса ГГ и реал ГГ и која сума е најсоодветна да се стави според мене треба да испаднат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom