Кајгана готвач vol.3 [гласање: медено срце]

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување

Гласање за најдобро медено срце

• Вкупно гласачи
    137
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бе, сите „да не ми се лижат“ и јас без гласови останав...

FUCK THIS SHIT! Следен пат ќе си се пријавам од вториот јузер :pos:

Многу макро си употребил, па сите си мислат дека многу се трудиш и не гласаат за тебе од инает. :D

Утре ќе идам да зеам јака убермадерфакер камера да ве тепам сите по кулинарство.:icon_mrgr:

Acid супер си напраил со преливот, се одвојува од срцевината а е еднакво распределен.

Атомслата мравка, за декорација +

Машките тука ја открија својата нежна половина дефинитивно:icon_lol:

Од Прес Конференцијата на набљудувачката мисија на Сирење на скара:

Излезноста на гласачките места е во рамките на предвиденото, гласањето се одвива во мирна и демократска атмосфера.
Сепак, забележани се поединечни инциденти: на едно гласачко место забележано е агитирање и покрај влегувањето во сила на предизборниот молк (Windfucker;).
Не е забележано семејно гласање, но останува впечатокот дека сите гласаат за исто медено срце во различно „пакување“.

:P

Лигеја за комбинацијата :cuc:
(офф:од која винарија е Темјаниката?)
2.Атомската Мравка
3.Cafe del Mar

Интересно,оваа анкета ми беше некако потешка од другите, напредок, напредок :)

Не е фер, ацид има најдобар апарат.

Инаку гласав за blue ladybug чисто да ми се одуже за ракијата :D
Да бе, си гласал за мене. Кај ми е гласот тогаш? Лажго!:mad:
А за ракијата, ќе се договориме, ти само чувај ја до свадба ;)

Иначе гласав за Мравката, поради шлагчето, ептен добра идеја ми даде за следното праење на срцава.

Да бе, си гласал за мене. Кај ми е гласот тогаш? Лажго!:mad:
А за ракијата, ќе се договориме, ти само чувај ја до свадба ;)
за ацид сум гласал :oops::oops:
имаш за овоа уште сеа ракија !
пиши пп праќам одма !

за ацид сум гласал :oops::oops:
имаш за овоа уште сеа ракија !
пиши пп праќам одма !
Море кажи ти локација, јас кај да дојдам да ја земам. И тоа уште утре по можност, да си пијам за празнициве убаво ракииче ;)

Фала Атомската мравка за гласот, ептен ме утеши сега, си реков без ниеден глас ќе останам ;)

Гласам за CafeDelMar затоа што ме плени со декорацијата. Така симпатично изведено, секоја чест.(y)

Windfucker сега кога ќе идеш со гравче тавче стави нешто постери од Надал во позадина и го имаш мојот глас. :D

Благодарам на сите за пофалбите,gade,NelTu,Windfucker,leandra,кики,ова ми беше трет обид во животот да направам благо дури Pillow Queen мораше лично да го дегустира за да се увери дека ќе ме биде за домаќинка и дека нема да има колатерални штети па ете ''морално'' и докажав.:pos: Рудници и виното е од Chateаu Sopot одлично се поклопи со десертов (y) :) Да прекинам со говоров за Оскари мој личен фаворит ми е CafeDelMar,девојката е ненадминлива во кујна (и од лично искуство и од кажување) но морам сите да ги пофалам и да им честитам уште некој килограм плус од шеќеров.:LOL: Одлично се забавував,ова готвењево интересно да ти било! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom