Исламот ќе стане доминантна религија за 50-тина години?

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Ти останатите ГОМНА кои застанавте на страната на ѕверовите од Смилковско езеро, нема потреба да ви се одговара, нема потреба да важат за вас правилата на форумов и слично.
Nie zastanavme vo odbrana na osomniceni (od dvaeset ostanaa uste 5 za koi nitu eden dokaz ne e pronajden i seuste ne se osudeni).
Ti i vie (da ne se izrazam,neka poglednat onie liljacite koj kako vregja),zastanavte vo odbrana na Ubiec veke dokazan i osuden za ubistva,za raten zlocinec,ceremonii i docek mu napravivte,viorejki znaminja na Isus,so muziki i tapani....
Razmisli troa,ako go poseduvas predmetot za razmisluvanje koj e branitel na UBIJCI. Razmisli sto e UBIEC,razmisli sto e OSOMNICEN. Velam,ako umees da razmisluvas.

Ako tebe ti e krivo sto nemozes da ne obvinis za takvo nesto,a toa e ocigledno od bicavata koja ja digas (prazen san samo buka kreva),togas prodolzi si taka crnilata da si gi pokazuvas na videlina.

Jas povtorno ke kazam,ako ti e malku,togas poveke ne mozam da kazam i ne smeam vo grev da vleguvam i da klevetam nekogo.

Ima drzava,ima sud,ima svedoci ima advokati ima obviniteli i braniteli.... Jas kolku sto znam seuste ne se izneseni dokazi i seuste nikoj ne e osuden za ubistvoto na SVIREPO UBIENITE NEDOLZNI DECA.
Nikogas ne rekov deka se ubijci,nitu pak rekov deka ne se ubijci. Ima Sud neka gi osudat kako sto go osudie vasiot "heroj" trculovski za ubistvoto na nedolzni luge pa jas,za razlika tvoja i vasa ke kazam: "Da,navistina tie bile ubijcite" ama vie veke kazavte za veke osuden UBIEC deka e heroj. Pa udrija glavata krvniku neka ti razmisli malku. Belkim so udiranje od zid ke ti profunkcionira.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Jas povtorno ke kazam,ako ti e malku,togas poveke ne mozam da kazam i ne smeam vo grev da vleguvam i da klevetam nekogo.
Точно, воопшто вие не клеветите никого без докази, ова е жив доказ за тоа:
Tajnom sadomazohističkom društvu Ordo templi Orijentis, osnovanom u XIX veku, pripadaju desetine slavnih, a među njima i pevačica iz SAD
..........................................................................................................................................................
.....Inače, ona uključuje posebne nasilničke seksualne rituale, ali i magiju kojom se prizivaju bogovi zla, kao i stalnu upotrebu teških droga poput opijuma, kokaina, heroina i meskalina.
Шејтанска работа! Се погоре наведеното е точно, дури има уште многу нешта кои допрва ќе се откријат.
Лецемерие и двојни стандарди!(n)

Член од
21 декември 2012
Мислења
924
Поени од реакции
452
Ти останатите ГОМНА кои застанавте на страната на ѕверовите од Смилковско езеро, нема потреба да ви се одговара, нема потреба да важат за вас правилата на форумов и слично.

Работата е, што овие кои ви одговараат и ве толерираат со вашата морално срозана идиотштина, тие немаат никој близок кој ете така, оти било Велигден, на млади години отишол курбан коа ишол да лови риби, за некоја свиња вехабистичка да може да има 72 девици коа ќе умре.
Да имаа некој меѓу масакрираните или лично да го познаваа, немаше вака да ве толерираат.
Исто така и вие ќе пеевте друга песна некој кафир да скинеше млади Муслиманчиња на Рамазан, да речеме.
Вака бесрамно ќе го споменувате Господ и светлината и други зборови кои е грев да ги изговара уста, која сведочи за монструми, само затоа што се Муслимани.

И администраторите и Телемитите и Христијаните, длабоко грешат кога се впуштаат во дискусија со луѓе кои утре и за убијците на нивни блиски или роднини исто ќе сведочат, само заради тоа што имаат исти уверувања во главата, околу Господ. Тоа не го сфаќаат, све док на нив лично не им се деси. затоа и се впуштаат во бесцелни објаснувања со ГНИДИ како вас.
Јадна ли ти мајка! До кога ќе изнесуваш небулози и невистини? По незнам кој пат те предизвикувам да пастираш барем еден пост каде некој од нас муслиманите застанал зад зверовите и убијците на децата?

Зошто ја искривуваш вистината и нашите изјави и сакаш да им дадеш поинаков контекст и значење?

Па ти бре , незнам веќе како да те наречам отворено застануваш и лајкуваш секој еден пост во кој се опишува настан каде муслиманите се убиваат и страдаат по светот. Ти го бранеше оној звер Јаким и сакаше да го оправдаш за неговото убиство. Ти битие наречено човек, кој немаш ништо човечко во тебе, сакаше да ја извртиш сликата за страдањата на муслиманите во Бурма и да прикажеш дека сето тоа е лага и измишљотина од муслиманите. Ти докажан и осведочен исламомрзецу, не сакаше да го признаеш геноцидот на муслиманите во Босна и Црна Гора и се обиде да кокетираш со разно разни изговори.

Ти ли се најде повикан нас да не етикетираш како гомна и гниди!!!!?

А гледам дека си добил и лајк од некои јаки фаци, кои постојано се врткаат околу тебе кога го напаѓаш исламот. Аферим!

Порака до сите вас: Ако ИСЛАМОТ не е вреден, целиот свет не би сакал да го уништи!!

Нешто што Бог го именувал и одредил да биде спас за човештвото, вие никако нема да можете да го уништете, па макар и меѓусебно да се потпомагате!

А сега бујрум продолжете со вашите напади кои еден ден ќе сведочат против вас самите.
--- надополнето: 28 април 2013 во 23:37 ---
Точно, воопшто вие не клеветите никого без докази, ова е жив доказ за тоа:

Лецемерие и двојни стандарди!(n)

Лицемерие е кога некој пишува од своја глава ( како тебе) колку да напише нешто и да добие лајк од неговите истомисленици.

Ова што во неколку наврати го повторуваш а кое е упатено на моја адреса , само ја докажува твојата мрачна страна и лоши намери, и токму твоето лицемерие и клеветење, бидејќи јас сето тоа за што ме клеветиш, го пренесов од печатот и доставив линк од каде е презедено и побарав мислење од вас за истото дали е точно или не.

НЕ БЕШЕ ЛИ ТАКА ?

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Порака до сите вас: Ако ИСЛАМОТ не е вреден, целиот свет не би сакал да го уништи!!
Аферим на логикава. Ако нешто е вредно, значи цел свет ќе сака да го уништи?!:eek:

Член од
21 декември 2012
Мислења
924
Поени од реакции
452
Аферим на логикава. Ако нешто е вредно, значи цел свет ќе сака да го уништи?!:eek:
Оваа логика колку и да не ти се допаѓа ( а не ти се допаѓа), навлегува длабоко во тебе и ја открива твојата вистинска личност и настроеност. А не случајно рекле дека вистината боли. Цепај далје со твојата Телема!

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543

Нешто што Бог го именувал и одредил да биде спас за човештвото, вие никако нема да можете да го уништете, па макар и меѓусебно да се потпомагате!
Порака до вас: Ако БУБАШВАБИТЕ не се вредни, целиот свет не би сакал да ги уништи!!!

Бубашвабите Бог ги именувал и одредил да бидат спас за човештвото и вие никако нема да можете да ги уништите па макар и да викнете служба за дератизација!

Член од
21 декември 2012
Мислења
924
Поени од реакции
452
Порака до вас: Ако БУБАШВАБИТЕ не се вредни, целиот свет не би сакал да ги уништи!!!

Бубашвабите Бог ги именувал и одредил да бидат спас за човештвото и вие никако нема да можете да ги уништите па макар и да викнете служба за дератизација!
Уште еден исламомрзец на видикот! Ај да видеме колку ве има.;)

Член од
21 декември 2012
Мислења
924
Поени од реакции
452
Зошто исламот ќе стане доминантен?

Затоа што човештвото отиде во неповрат. И нема систем, а ниту уредување кое ќе може да го врати на вистинскиот колосек освен Исламот.

Тоа е се народе! ;)

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Лицемерие е кога некој пишува од своја глава ( како тебе) колку да напише нешто и да добие лајк од неговите истомисленици.

Ова што во неколку наврати го повторуваш а кое е упатено на моја адреса , само ја докажува твојата мрачна страна и лоши намери, и токму твоето лицемерие и клеветење, бидејќи јас сето тоа за што ме клеветиш, го пренесов од печатот и доставив линк од каде е презедено и побарав мислење од вас за истото дали е точно или не.

НЕ БЕШЕ ЛИ ТАКА ?
Што ја докажува мојата мрачна страна? Тоа што ги демантирав твоите смешни и неосновани клевети?
Вие од една страна скокате како попарени дека не сте бранеле убијци, затоа што немало докази и небиле осудени, од друга страна доволен ви е текст од таблоид кој 10 годишно дете би го препознало како неверодостоен!
Ако за тебе е доказ таков напис, зошто не е доказ напис дека осомничените се убијците на смилковското езеро? Каде ти се тебе доказите за текстот кој го пастираше?

Член од
21 декември 2012
Мислења
924
Поени од реакции
452
5 600 000 000 или со букви пет милијарди и шестотини милиони.
Па затоа и не случајно напишав:

Ако ИСЛАМОТ не е вреден, целиот свет не би сакал да го уништи!!

:tapp::tapp::tapp:
--- надополнето: 28 април 2013 во 23:50 ---
Што ја докажува мојата мрачна страна? Тоа што ги демантирав твопите смешни и неосновани клевети?
Вие од една страна скокате како попарени дека не сте бранеле убијци, затоа што немало докази и небиле осудени, од друга страна доволен ви е текст од таблоид кој 10 годишно дете би го препознало како неверодостоен!
Ако за тебе е доказ таков напис, зошто не е доказ напис дека осомничените се убијците на смилковското езеро? Каде ти се тебе доказите за текстот кој го пастираше?
Дете, прво научи да влезиш во контекст на муабет, пренесена вест и барање мислење за истата, како и одреден став кој не ја исклучува можноста за променливост, поготово кога е во фаза на истражување, па после јави се и закажи дискусија со мене.

Ај те молам додека не сум те ставил на оваа тема на игноре, културно да се откачиш и да не ме замараш со глупости.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Па затоа и не случајно напишав:

Ако ИСЛАМОТ не е вреден, целиот свет не би сакал да го уништи!!

:tapp::tapp::tapp:
Обично се уништува коровот, работи што штетат, или како што погоре кажаа бубашваби и слични штеточини.

Да сум на твое место не би се радувал дека си на страната која вреди.

Ама бидејќи си лоботомиран, не гледаш дека те водат и тоа со железен оглав.

Млад дечко си, додека е време, прејди на било која друга страна.

Член од
21 декември 2012
Мислења
924
Поени од реакции
452
Обично се уништува коровот, работи што штета, или како што погоре кажаа бубашваби и слични штеточини.

Да сум на твое место не би се радувал дека си на странат која вреди.

Ама бидејќи си лоботомиран, не гледаш дека те водат и тоа со железен оглав.

Млад дечко си, додека е време, прејди на било која друга страна.
:pos::pos::pos: Ова ќе го сфатам како добронамерен совет ( иако не е) и ќе ти влезам в положение велејќи ти дека ќе размислам. А сега и ти културно како и Ипси откачи се од мене и не ме замарај со глупости. ;)

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
:pos::pos::pos: Ова ќе го сфатам како добронамерен совет ( иако не е) и ќе ти влезам в положение велејќи ти дека ќе размислам. А сега и ти културно како и Ипси откачи се од мене и не ме замарај со глупости. ;)
Моите совети се секогаш добронамерни.

Јас секако сум откачен од тебе. Боже ме сачувај да сум закачен за тебе. Ама ми сметаат некојпат твоите размисли, кои всушност не се твои, туку на оној што го држи железниот оглав, па затоа реагирам.

И бидејќи согледувам дека не можеш сам да расудуваш рационално, но не си тотално загубена душа, како другар ти лост ин спејс, се обидувам да те донесам на некоја друга страна.

Ете која сакаш страна избери ја, од православие, католицизам, протестанство, телемит, викан, сатанист, итн......, за сите ќе се најде добронамерен човек кој ќе те извлече од таму кај шо се наоѓаш.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Дете, прво научи да влезиш во контекст на муабет, пренесена вест и барање мислење за истата, како и одреден став кој не ја исклучува можноста за променливост, поготово кога е во фаза на истражување, па после јави се и закажи дискусија со мене.

Ај те молам додека не сум те ставил на оваа тема на игноре, културно да се откачиш и да не ме замараш со глупости.
Ти не бараше мислење за таа вест, туку изнесе констатација за истата:
Се погоре наведеното е точно, дури има уште многу нешта кои допрва ќе се откријат.
Со што истата станува клевета за која немаш докази ниту аргументи и која истата ти беше демантирана со аргументи од наша страна на соодветната тема!

Kajgana Shop

На врв Bottom