Идеи за шеги на екскурзија

• Креатор на темата Креатор на темата zdravonasite
  • Време на започнување Време на започнување
Застани на кровот на хотелот у кој ќе престојувате, и фрли се одозгора многу е јак филингот :D Ама речи им доле да те пречекаат ...
и јас сакам да одам на екскурзија и сакам да ја испробам финтава па се прашувам колку пати треба да топнам пред да ме пречекаат долу?:D

Добри идеи, посебно ми се допадна онаа за повраќање, ќе ја реализираме и онаа со книгите али малку изменета.

и јас сакам да одам на екскурзија и сакам да ја испробам финтава па се прашувам колку пати треба да топнам пред да ме пречекаат долу?:D

Тоа во зависност колку е висока зградата :) Можеби и еднаш ќе биде доста ...

Ако сакаш некој да свири на гитара,додека спие стави му памук натопен во колонска вода и кибритчиња меѓу прстите и запали ги.
Ако сакаш некој да го пратиш на џогинг повтори ја постапката меѓу прстите на нозете.
Не ми текнуваат други во моментов
--- надополнето: 27 април 2013 во 22:43 ---
А можеш и со вреќа за ѓубре полна со вода и фрли ја од терадса врз некој
Извади кабел од штекер,стави го на земја,пушти вода и ќе има брејк денс ама излези да не бидеш ти тој

Ако сакаш некој да свири на гитара,додека спие стави му памук натопен во колонска вода и кибритчиња меѓу прстите и запали ги.
Ако сакаш некој да го пратиш на џогинг повтори ја постапката меѓу прстите на нозете.
Не ми текнуваат други во моментов
--- надополнето: 27 април 2013 во 22:43 ---
А можеш и со вреќа за ѓубре полна со вода и фрли ја од терадса врз некој
Извади кабел од штекер,стави го на земја,пушти вода и ќе има брејк денс ама излези да не бидеш ти тој
еј олади малку, од фикс идеиве

Додека се тушира некој истурајте му млеко јогурт неш врз глава зависи какви ќе ви бидат туш кабините :D

Барај рицинус и во едно шише измешај го со некој сок или некој алкохол и почести ги сите само гледај ти да не заебиш да се напиеш. Али појака дозата во шишето оти од послаба од по една голтка, прашање дали ќе продејствува :гомце:

така е ако ти падни брат ми цимер :D сурпрајз мадр факер
167386_1758008719445_5490662_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom