- Член од
- 25 јуни 2012
- Мислења
- 2.499
- Поени од реакции
- 2.407
Ај кажи кој си, што си? Си ја видел рекламата од АЕК?Dokolku ima nekoj sto e zainteresiran za igranje tenis i ima slobodno vreme neka kaze(koga ke bide potoplo ke se dogovorime
Ај кажи кој си, што си? Си ја видел рекламата од АЕК?Dokolku ima nekoj sto e zainteresiran za igranje tenis i ima slobodno vreme neka kaze(koga ke bide potoplo ke se dogovorime
Од кој град си?
Aх ништо, од Прилеп сум јас, иначе бев за...od veles ti?
sto te interesira da ti kazam?Ај кажи кој си, што си? Си ја видел рекламата од АЕК?
Матичен број како прво
--- надополнето: 19 јануари 2013 во 20:32 ---
sto te interesira da ti kazam?
ja bi dosol da igrameНекој за тенис во Ск?
ja bi dosol da igrameНекој за тенис во Ск?
Ја ке сум од 1 Март во МК, па може да напраиме, ако има и други, пишете, или по ПП може да се договориме.Има ли заинтересирани од Скопје да изиграме??
ja sum za igranje ama od veles sum mozam da dojdam sk da igrameИма ли заинтересирани од Скопје да изиграме??
400-500 денари (зависно од тренерот) е тренингот, а трае 60 минути и плус за теренот се плаќа.Како се движат цениве во Скопје за тренинзи по тенис со тренер. Колку време трае тренингот, колку чини, колку се плаќа тренерот итн?
Еве јас сум од Велес и те предизвикувам ... не сум нешто посебно , ама и не сум ни за фрлањеja sum za igranje ama od veles sum mozam da dojdam sk da igrame
ja sum zainteresiranИма ли заинтересирани од Скопје да изиграме??