П
Пепси_
Гостин
Hahah sto i da piesh nemozes da kacis poveke od 1 kg muskulna masa godishno!!! Jas ne rekov deka sum kacil 9 kg cista muskulna masa!![]()
од колку на колку кила рипна со гејнерот ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hahah sto i da piesh nemozes da kacis poveke od 1 kg muskulna masa godishno!!! Jas ne rekov deka sum kacil 9 kg cista muskulna masa!![]()
Колку си сигурен дека што и да пиеш можеш да качеш 1 кг мускулна маса годишно....има некои работи со кои се качува и повеќе месечноHahah sto i da piesh nemozes da kacis poveke od 1 kg muskulna masa godishno!!! Jas ne rekov deka sum kacil 9 kg cista muskulna masa!![]()
Не мора да земаш гејнер да качиш 9 кила, од тие 9 кг 90% ти биле сало и вода....и старине сало на леб со буковец ко ќе мачкаат можат 9кг да качат па поефтино ќе ги фатиJas go imam koristeno ovoj gejner i ne e losh!So kantata od 4.75 kg kaciv 9 kg za eden mesec koga go piev gejnerov no i mn jadev ! xD![]()
Има голем арсенал...од скоро секој бренд кој го имаме во продавница има и Глутамин.Давај препораки и што имаш на лагер , ваша екселенсио Ѓороски
Во тешка фаза влегов месецов па ми треба за recovery.
Класичен одговор, кој немора да одговара за секоја индивидуа. За сила, да. Но за постигнување на мускулна маса, не. Иако силата иде пропорционално со масата...и тоа нема практична поврзаност, секогаш.Фрекфенцијата не ти е доволна.
За да набиеш маса почни да вежбаш што е можно повеќе на компоунд вежби (чучњеви,мртво,бенч прес,вратило,разбој) остај изолациски вежби и намали ги на 2 и зголеми ја фрекфенцијата на тренингот на 4-5 пати неделно.
Пример Push/Pull/Legs 1-2 дена одмор и од почеток пак.
И оваа теорија во пракса никогаш не е покажала како точна.Можеш 5 кг да накачиш за 1 година чиста.
После се намалува.
Си качил повеќе ради јадењето не од гејнерот, од големата канта би качил до 3кг.Jas go imam koristeno ovoj gejner i ne e losh!So kantata od 4.75 kg kaciv 9 kg za eden mesec koga go piev gejnerov no i mn jadev ! xD![]()
А цените кај ги има за производите, на пример ова - Јајце во прав белка, пакување од 25 кг.Може некого ќе му користи
http://nanaviki.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=171
Незнам, пишав мејл ќе видиме дали ќе вратат, ако некој сака нека вртиА цените кај ги има за производите, на пример ова - Јајце во прав белка, пакување од 25 кг.
Вториот го имам пробано и искрено ме кутна на дремка и спиење, првиот доста го фалат. За трет кажи тука што го има кај нас или нема врска?Незнам, пишав мејл ќе видиме дали ќе вратат, ако некој сака нека врти
--- надополнето: 25 април 2013 во 21:17 ---
Кој би избрале за pre-workout
http://www.bodybuilding.com/store/lab/super.html
или
http://www.bodybuilding.com/store/allmax-nutrition/muscleprime.html
или може некој трет ако имате предлог
Значи од вториот не си задоволен? Инаку некој што може да се најде во Македонијава да го купам било кој што го има во продажба, се мислев SuperPump250 да го земам од Гаспари ама веќе го нема никадеВториот го имам пробано и искрено ме кутна на дремка и спиење, првиот доста го фалат. За трет кажи тука што го има кај нас или нема врска?
Може кај тебе убаво ќе реагира, тоа беше мој пример како реагирав на него. Немаше ни пумп ни нешто слично иако прилично добар тренинг спукав.Значи од вториот не си задоволен? Инаку некој што може да се најде во Македонијава да го купам било кој што го има во продажба, се мислев SuperPump250 да го земам од Гаспари ама веќе го нема никаде
се јавив сега ми кажаа вакаА цените кај ги има за производите, на пример ова - Јајце во прав белка, пакување од 25 кг.
се јавив сега ми кажаа вака
Суруткин протеински концентрат во прав имало 30% и 60%
30% 175 ден 1кг во пакување од 20кг
60% 360 ден 1 кг во пакување од 20кг
Јајце во прав белка 630 ден 1 кг пакување од 25 кг
ај некој од поискусните нека каже дали се исплати ова
Ауу, белкиве се исплатат или мене така ми се чини?се јавив сега ми кажаа вака
Суруткин протеински концентрат во прав имало 30% и 60%
30% 175 ден 1кг во пакување од 20кг
60% 360 ден 1 кг во пакување од 20кг
Јајце во прав белка 630 ден 1 кг пакување од 25 кг
ај некој од поискусните нека каже дали се исплати ова