Предлог за филм со кратка рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
де кажете некоја романтична комедија, или драма, нешо срцепарателно...така сум расположена, али шо вреди да се глеа :tv:

слишни ја мајко мојата песна

стар филм мислам дека беше шпански не сум сигурен
само за плаченје за ништо друго

Se7en, со Бред Пит, Морган Фриман и Гвинет Палтроу. Многу добар трилер!

The Oxford Murders ова ти е нешто што ке те крени од патики!!!!Верувај едно 5-6 години немав гледано ваков добар трилер.

Други да ти препорачам Awake, Jacket, Identity,The Game,ако го немаш гледано со Џим Кери 23,The Eye....Уствари ако ги немаш гледано сите,сите мораш да ги гледаш(ако сакаш ваков жанр на филмови):smir::helou:
од овие го иам глеано само 23 со џим кери,и сакам нешто во тој стил.
валда психолошки трилери се викаат,ако сум го утнела жанрот:tapp::kesa:

де кажете некоја романтична комедија, или драма, нешо срцепарателно...така сум расположена, али шо вреди да се глеа :tv:

Ej да ќе заборавев,ОБАВЕЗНО да го гледаш A Walk To Remember!!!!!!!!!!!

Овај новиов Mamma Mia убав е?

дајте предлог за некој психолошки трилер,нешто за размислување,нешто така покомплицирано.

Ти го препорачувам The silence of the lambs постар филм е од 1991 со Ентони Хопкинс и Џоди Фостер, ама мн добар психолошки трилер е би требало да ти се допадне

Дајте некој со многу (добри) специјални ефекти!
Не сум гледал ваков филм од дамна. Последни што ги гледав со по некој ефект беа Wanted, Hellboy 2 и Hancock

дајте предлог за некој психолошки трилер,нешто за размислување,нешто така покомплицирано.

Ако не си ги гледала SAW, одма, ама ОДМА да ги глеаш!!!

[vladimir];1602244 напиша:
Ти го препорачувам The silence of the lambs постар филм е од 1991 со Ентони Хопкинс и Џоди Фостер, ама мн добар психолошки трилер е би требало да ти се допадне
чект,стаен на листата

Ако не си ги гледала SAW, одма, ама ОДМА да ги глеаш!!!
ги иам дома сите 4 дека ама не можам многу гадости има,знам дека се интересни и добра е тематиката ама кога и да ги почнам ми се гади и пола филм го поминувам со раце преку очи..
некој друг?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom