Што физички ги воодушевува жените?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Luki Junior, Сталкерот

Кај заглавивме у политика, шо убаво си почнав муабет за Зоне Замфирско.
--- надополнето: 25 април 2013 во 12:32 ---
Татко ми зборува српски со колегите из босне и србије, зашто да не можам и јас ?:icon_lol:

Не дека не можеш, туку треба да зборуваш, ако сакаш да ја освоиш девојката ;)

Luki Junior, Сталкерот

--- надополнето: 25 април 2013 во 12:32 ---

Не дека не можеш, туку треба да зборуваш, ако сакаш да ја освоиш девојката ;)

:):):)

Патем од кај ќе познае дека зборувам српски или Кумановски ? :D Кога се/сме толку оддалечени растојание или пак немаме никаков близок контакт помеѓу луѓето ?

Патем че си ги пробам и двата варијанта. :icon_lol:

Luki Junior, Сталкерот

Јас говорам за женските преференци у Македонски контекст... Контексто и неговото пластично пресликувајне низ колоритни досетки, е составен дел од целио социјален ментален склоп на преференците на младите македонски моми (За физичките особини може да се огледат и анализират баш у музејо, за да може да научат кои физички особини са ги имале македонските херои, револуционери и лидери, за полесно да ги идентификуват истите у ниините модерни предци, т.н. функционери од прв, втор, трет, четврт, пет, шести ешалон или од опозицијата).... :D:D:D

Јас говорам за женските преференци у Македонски контекст... Контексто и неговото пластично пресликувајне низ колоритни досетки, е составен дел од целио социјален ментален склоп на преференците на младите македонски моми (За физичките особини може да се огледат и анализират баш у музејо, за да може да научат кои физички особини са ги имале македонските херои, револуционери и лидери, за полесно да ги идентификуват истите у ниините модерни предци, т.н. функционери од прв, втор, трет, четврт, пет, шести ешалон или од опозицијата).... :D:D:D
Јас баш мислев да пуштам брада ко нашите ни револуционери, че бидам македонски револуционер со Београдски нагласок. :icon_lol:

Luki Junior, Сталкерот

Море моме Анѓо, јас само се осврнав на музичкиот аспект на нештата и целев кон максимизација на успехот. Кај виде црна политика?
--- надополнето: 25 април 2013 во 12:39 ---
Јас баш мислев да пуштам брада ко нашите ни револуционери, че бидам македонски револуционер со Београдски нагласок. :icon_lol:
srpski_cetnik.jpg

Тета, македонските херои са биле големи швалери, колку шо знам. Тава у Музејо, за жал, не може да се виде. :D

Море моме Анѓо, јас само се осврнав на музичкиот аспект на нештата и целев кон максимизација на успехот. Кај виде црна политика?

srpski_cetnik.jpg

Таман работа. :pos:

Не ми се свиѓа брадава, како и да е благодарам за фоткава, ќе го имам на ум.:icon_lol:

srpski_cetnik.jpg

А јас пак ја пуштив Тамо далеко, и во видеото го видов чичкото на сликата и остала багра слични:facepalm:.

А јас пак ја пуштив Тамо далеко, и во видеото го видов чичкото на сликата и остала багра слични:facepalm:.
Е? Ами, како сакаш да изгледа стар прч? Како овој?
tumblr_m1rl5t1om01rpmdw2o1_400.jpg

Види го Никола Карев, мислиш ќе ти проговори :)

Nikola_Karev+1.jpg

ПС: Макеоднкит емислам дека не се палат баш на машки со бради.
--- надополнето: 25 април 2013 во 13:04 ---
@ Сталкерот,

Ja пуштив овааверзија на јутјуб и ми се смачи. После гледам иста слика како од видеото...

Е може да се рече дека токму ова ќе воодушеви една жена ;)

Е да бе, види го сиот небричен со кошулана распетлана неприбран не знам шо виде во овај :icon_lol:
Му ја виде бенката кај грклано? Абе ајдее..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom