Gurdjieff
Bastardo dentro
- Член од
- 12 јануари 2011
- Мислења
- 3.645
- Поени од реакции
- 1.264
Хепта, абе не ми прави смешки.

Прво и прво не те прашав тебе ништо и нема зашто да осеќаш потреба да одговориш. Знаеш добро дека твоето мислење уопште не ме интересира.
Ти можеш и како крал да се осеќаш, што не значи дека јас ќе ти се обраќам со: Ваше Височество.
Ова се нарекува шерифување на тема и требе да ти дадат некоја негативна, а не мене да ме пријавуваш за употреба на зборот секта и да манипулираш со модераторите и киселиот за да ме банираат.
Вешт манипулатор си и не ти замерувам на тебе. Замерувам на киселиот и на модераторот на религија што ди дозволуваат да шерифуваш по темите и да банираат по твоја желба.
Одговори на ова за што те прозивам...заеби шерифување....
Кроули како и секој друг телемит би му рекол на човек што сака да конзумира супстанции за да „засили“ дејство на ритуалот, да прави како му е волја.
Така ќе има најголема одговорност тој што посегнал по супстанции и нема да може да ме обвини ниту мене, ниту Кроули ниту богови ниту демони - сам ќе си биде крив заради неразбирање на својата волја
е...
Еве до тебе едно конкретно прашање...
Дали освен земање на супстанции за „засилување“ на вољата, во вашите ритуали се прават оргии?