leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Не, не таман е. Продолжи на темава.Ако не веруваш дека сум јас ке ја прикачам сликава во поголема варијанта, заедно со сликата како што изгледав претходно
Не, не таман е. Продолжи на темава.Ако не веруваш дека сум јас ке ја прикачам сликава во поголема варијанта, заедно со сликата како што изгледав претходно
Нели ниедна девојка немаше да те сака, до девојките било, не сакале мирни и повлечени типци, ти реков - ми рече постови полни со самосожалување, а од друга страна на јавен форум збориш како имаш некоја на страна која не е убава, ама ете си попунуваш време.Да да мисли си ти дека сеуште сум девица. Си имам јас една на страна која ми е само за тие работи. Не е нешто посебно по изглед ама барем ми пружа убав провод![]()
Точно, јас реков дека ниедна не ме сака и тоа е така. Таа со која што си се гледам само за секс не ме сака воопшто. Нема воопшто љубов ни од моја ни од нејзина страна. Се гледаме само за заедничко задоволство и уживање бидејки нејзиниот сопруг неможе да ја задоволи поради неговата отсутност и ја третира од лошо полошо. Фактички јас и она си се тешиме на некој начинНели ниедна девојка немаше да те сака, до девојките било, не сакале мирни и повлечени типци, ти реков - ми рече постови полни со самосожалување, а од друга страна на јавен форум збориш како имаш некоја на страна која не е убава, ама ете си попунуваш време.
И демек девојките не сакале врски со тебе и они се лошите, а ти што си имаш некоја само за онаа работа, тоа не се важи а? И не била твој тип, а-у, само за онаа работа била... Ај ти се молам...
Мислам контрадикција во движење си, али ај...
Ништо не сум избришал. И да сакам неможам да бришам туѓи постови, туку само моите.За џабе ми ги бришеш мислењата.. Гледаш дека до тебе е, не до мене.И тоа за посета на психијатар ти го кажав како најдобронамерен совет.
![]()
Јас ве бришам два пати. Ова како опомена сфатете го пред казна.За џабе ми ги бришеш мислењата.. Гледаш дека до тебе е, не до мене.И тоа за посета на психијатар ти го кажав како најдобронамерен совет.
![]()
Дечко љубовта ја измислија комунистите за да клецаат безпари.Точно, јас реков дека ниедна не ме сака и тоа е така. Таа со која што си се гледам само за секс не ме сака воопшто. Нема воопшто љубов ни од моја ни од нејзина страна.
Да се надеваме дека децата нивни повеќе ке личат на мама отколку на татоДечко љубовта ја измислија комунистите за да клецаат безпари.
Во денешно време ни баба на дедо не дава за џабе, не пак за други.
Или што би рекле по нашки од кога се збогатив сватив колку сум бил убав.
![]()
Фала на предлогот, ама не сум баш по тетоважи и сигурен сум 100% дека нема да ми стои на мојов вратСи ја сменал фризурата, е вака е подобро. Мислам дека добро би ти стоела тетовирана кинеска буква на врат.
Најди некоја на нет и однеси ја на мајстор да ти ја тетовираат. Гледај да биде со повеќе зулуфи, не е битно значењето.
И онака никој не знае мандарински во државава. Можеш да кажеш дека тоа е твојот хороскопски знак.
Знам тип со тетоважа на врат и кој досега бил со преку 100 жени во врска или брак...Фала на предлогот, ама не сум баш по тетоважи и сигурен сум 100% дека нема да ми стои на мојов врат![]()
Не ми фали тоа, јас сум си задоволен од моите "Топки"Другар, џабе ти се и тетоважи и фризури и облека. Прашај ти муда кај има да купиш. Тоа ти фали тебе.
Nemoj be vaka , ke go zapustite deteto so vakvi soveti...posle ke stane golemo ebaciste , pa ke se zali kako nikoja go neke radi tovaЗнам тип со тетоважа на врат и кој досега бил со преку 100 жени во врска или брак...
Со колку жени ти досега си бил во врска?
Само со една сум бил досега во љубовна врска , а тренутно сум со една во секс-врска ама не се гледаме често и кога ке се видиме имаме само емоции без секс, ама не е тоа-тоа. Секс без љубов е како да јадеш колбаси без сенф.Знам тип со тетоважа на врат и кој досега бил со преку 100 жени во врска или брак...
Со колку жени ти досега си бил во врска?
Незнам зошто мислат дека дека ако не сум бил без врска не сум имал секс подолго време. Баш напротив, на тоа поле никогаш не сум можел да се пожалам, благодарение на љубезната теткица со која што си е гледамNemoj be vaka , ke go zapustite deteto so vakvi soveti...posle ke stane golemo ebaciste , pa ke se zali kako nikoja go neke radi tova![]()
Се додека си задоволен само ти ќе си живееш вака у вечен целибат. Сфати дека не е до физичкиот изглед, пошо и Љубе лигавиот ако бил саглам немал да испие 60 корпи, реално. Се е до муабет и памет. А, за да почнеш муабет со девојка што не ја знаеш пред се ти требаат муда кои ти ги немаш. И да се разбереме, не збориме овдека за муабет на скајп/форум итд. туку за муабет у диско, кафиќ, на слава, крштевка, банкет.Не ми фали тоа, јас сум си задоволен од моите "Топки"![]()