Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Дада знам тоа така правев и јас веќе 2 тури :D Ама сега си направив сметка дека парите што ги давам за ЗМА + да додадам уште 2-300 денари и можам да земам некој саглам витамин што веќе има ЗМА во него. Само баш оние со добри дози ги нема нигде (Daily Complete Formula го имав во план). Овој VITAFORM го загледав од Гет Реди ама па некако солена му е цената за 30 дена само.
http://nutrimatrix.com/shopsite_sc/store/html/product109.html овај е добар само незнам дали може да се најде кај нас.
--- надополнето: 21 април 2013 во 00:48 ---
http://flex.com.mk/index.php?option=com_k2&view=item&id=252:vita-complex&Itemid=130 ovaj na stranata na flex go ima ali treba da otides tamu i ke ti kazat sto e kako e i kolku pari

Незнам дали има сега, порано имаше во Гет реди, али јас од аптека си ја составувам сам...
--- надополнето: 21 април 2013 во 00:32 ---
Цинк, магнезиум и витамин б6 земи си и напрај си ја сам (во зегин мислам дека беа најефтини), и дури тераш ЗМА избегнувај храна со високо ниво на калциум бидејќи имам читано дека калциумот ја блокира апсорцијата на цинкот.
--- надополнето: 21 април 2013 во 00:34 ---
30мг цинк 450 мг магнезиум и по правило колку што знам беше 10.5 мг Б6 за мажи
Препорачана доза за женски мислам дека е 20мг цинк, 300мг магнезиум, 7мг витамин б6

и за шо е ова усвари ?

Со млеко се пија некако, ама со вода треба да замижиш па да го голтниш....инаку јас го имав пробано во шејк да го турам со банани, мед и млеко прејако идеше.
Што збориш бе брат!? Со млеко фантазија е протеинот, сладолед од ванила растопен (и тоа од тие најскапите). :) Со вода не е толку вкусен како со млеко, ама ти го направи ептен лош. А и не е толку битен вкусот, незнам зошто пребирате толку во вкусови, ко со шеќер ванилин да сте правени. :icon_lol:

и за шо е ова усвари ?
За јајцата балони да ти се направат брат, за тоа е. :icon_lol:

Што збориш бе брат!? Со млеко фантазија е протеинот, сладолед од ванила растопен (и тоа од тие најскапите). :) Со вода не е толку вкусен како со млеко, ама ти го направи ептен лош. А и не е толку битен вкусот, незнам зошто пребирате толку во вкусови, ко со шеќер ванилин да сте правени. :icon_lol:

Пробај го Fusion7 и со вода и со млеко и после може да дадеш коментар. Сум пробал досега Gold Whey Optimum Nutrition, Mutant Whey, Six Stars 100% Whey ili taka nes bese, Myo Fusion, California Fitnes, Ultimate nutrition Iso sensation, Prostar....и да не ги набројувам и барем за вкусови не ме прави будала...калифорниа фитнес беше со многу гаден вкус, а и простар не беше нешто најсјајно...овај нема добар вкус али процентуално протеин има добра количина па затоа и го зедов....Fusion7 има помал процент на протеин али пак е за вкус далеку подобар.
--- надополнето: 21 април 2013 во 18:00 ---
Абе човекот погоре незнае и праша за што е, зошто веднаш почнувате да се силите кој помајтапчија кој појак...ако не ти се допаѓа тоа што го прашал не му одговарај воопшто ќе му одговори некој друг...

Пробај го Fusion7 и со вода и со млеко и после може да дадеш коментар. Сум пробал досега Gold Whey Optimum Nutrition, Mutant Whey, Six Stars 100% Whey ili taka nes bese, Myo Fusion, California Fitnes, Ultimate nutrition Iso sensation, Prostar....и да не ги набројувам и барем за вкусови не ме прави будала...калифорниа фитнес беше со многу гаден вкус, а и простар не беше нешто најсјајно...овај нема добар вкус али процентуално протеин има добра количина па затоа и го зедов....Fusion7 има помал процент на протеин али пак е за вкус далеку подобар.
Не правиме споредба помеѓу вкусовите. Можи е подобар Fusion7, не велам не, но Elite Whey-от не е толку лош како што ти го направи, барем не со млеко. За со вода се сложувам, нема добар вкус.

Абе човекот погоре незнае и праша за што е, зошто веднаш почнувате да се силите кој помајтапчија кој појак...ако не ти се допаѓа тоа што го прашал не му одговарај воопшто ќе му одговори некој друг...
Сајсига веќе му одговори пред мене, коментарот мој беше заебанција, очигледно. Прашањето негово си беше на место, далеку од тоа дека правам мајтап со него.

Дада знам тоа така правев и јас веќе 2 тури :D Ама сега си направив сметка дека парите што ги давам за ЗМА + да додадам уште 2-300 денари и можам да земам некој саглам витамин што веќе има ЗМА во него. Само баш оние со добри дози ги нема нигде (Daily Complete Formula го имав во план). Овој VITAFORM го загледав од Гет Реди ама па некако солена му е цената за 30 дена само.
Сеуште мислам дека овие витамини се убедливо најдобри кај нас на пазар.

Сеуште мислам дека овие витамини се убедливо најдобри кај нас на пазар.
А ги имаат на лагер да не знаеш ? Јас пребарав се и освен Витаформ што моментално може да се најде ништо друго нема. Дури се мислам да си земам Дуовит за мажи, не се ништо посебно но се малце подобри од обичниот Дуовит

А ги имаат на лагер да не знаеш ? Јас пребарав се и освен Витаформ што моментално може да се најде ништо друго нема. Дури се мислам да си земам Дуовит за мажи, не се ништо посебно но се малце подобри од обичниот Дуовит
Телефонот и да прашаш м? Ако ти е срам утре ќе се јавам и ќе ти пишам :P

кои денови и колкава доза треба да пијам креатин 3 пати неделно вежбам

Момци ај препорачајте ми некој ЦИНК суплемент и од каде да го купам. Фала.

http://www.califit.mk/index.php?route=product/product&path=36&product_id=166 овај го пиеш?
Моментално го пијам него и Fusion7, овај е катастрофа по вкус и затоа ги комбинирам а Fusion7 има инзвореден вкус. Двата ми се ванила и мене.

MajMyH моментално јас го пијам елите веј од кафе мока вкус, и со млеко и со вода е фантастичен, да не те свати некој погрешно...

MajMyH моментално јас го пијам елите веј од кафе мока вкус, и со млеко и со вода е фантастичен, да не те свати некој погрешно...
и јас го имам пиено од тој вкус супер е
Кај мене е од ванила и еве го имам уште бујрум да пробате ако не ви се верува дека има катастрофален вкус. Незнам имам пиено еден куп различни протеини и ретко ми се имаат погоден со полош вкус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom