Николина
Teacher
- Член од
- 14 август 2010
- Мислења
- 5.509
- Поени од реакции
- 5.821
50% намаление на облека и сличноова 50% снижено е шифра за секс или нешто друго значи?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
50% намаление на облека и сличноова 50% снижено е шифра за секс или нешто друго значи?
А дедо ти од кое село бил бе пријателе??Ај чоекот живеел у минатиот век,али у денешно време да го кажеш ова... свашта!... твојов пример кажува дека не баш се што го кажале старите е поучно,добро зависи и сите старци не се исти и меѓунив има секакви!Дедо ми велеше: „Кого е*ам, од него памет не барам“!:pusk:
Личиш барем на ова?
ама бе од кај ми ги копате постојве иам забораено дека ова јас го иам постирано.......иначе сакам да личамЛичиш барем на ова?![]()
Не можи да ги памтиш сите постој.ама бе од кај ми ги копате постојве иам забораено дека ова јас го иам постирано.......иначе сакам да личам![]()
Ама затоа е доволно глупа.Грда е и за старлета
да и клајш една кеса на гла и да тераш , или да ја свртиш кучешкиАма затоа е доволно глупа.
Јас планирав Ниче да и го читам,али тоа ми е фетиш.да и клајш една кеса на гла и да тераш , или да ја свртиш кучешки