Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Како ова не го памтам? Според дресов е од пред 6-7 сезони. На Сан Мамеш е бтв.

iZXhYglCYCdyK.gif

:pos:

Еее ова е во младите луди денови на Икер :pos:

Или Пепе или Касемиро до Модриќ на средина :cautious:
--- надополнето: 20 април 2013 во 17:16 ---
Diego López, Ronaldo, Benzema, Özil, Carvalho, Marcelo, Albiol, Modric, Callejón, Nacho y Casemiro

Баш да видиме колку го бива бразилчето

Само не ми е јасно кој кур не го пушта Икер да брани барем на ваква утакмица, ако више не му е у прв план...

Само не ми е јасно кој кур не го пушта Икер да брани барем на ваква утакмица, ако више не му е у прв план...
Затоа што Диего брани добро и е на позиција каде што нема потреба да го одмара напротив да си ја одрже константноста

Затоа што Диего брани добро и е на позиција каде што нема потреба да го одмара напротив да си ја одрже константноста
Демек ако паузира една утакмица, ќе му падне формата :) А што ако Касиљас добие шанса на некоја утакмица, и се повампири како во старите добри времиња, кој ќе ви биде првиот избор тогаш? :)
Не викам дека Диего не е добар, сосема заслужено е прв голман во моментов. Ама Икер си е Икер.

Касиљас во опрема и копачки? Дали на полувреме Мурињо имат спремено интересна измена? :)

Пу да ти е*ам малерот :mad:

ахх Марсело црни Марсело..ич среќа да се немало со повредите..ццц пак ја скрши изгл :S :S

На Касиљас му се случува дежаву од 2002 а? :D

Озил со Каљехон најслаби на терен, ама еве првиов успеа да шибне голче :) Касемиро одличен, плус ако се земе фактот дека му е прва утакмица за прв тим...браво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom