Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I uletaj unutra so jarmulka!!Дали е нова биртија или јас сега е дознав појма неам планирам да видам шо е како е али ко ми кажаа некој работи во врска со биртијава се прснав од смеење особено имево е крваво
"ПАЛЕСТИНА"
![]()
Доста... ко Груевски братучед да ти е.
Доста... ко Груевски братучед да ти е.
Знае ли некој каде има чалгии во Скопје во сабота? И да е фино место плус, да пеат Македонски песни пред се Sussaro; ?
И овде дали бил некој да пренесе впечаток?
http://www.restorani.com.mk/restoran/restoran_la_Tana_/110
А татко ти да го прашашеСлушнав дека некаде во Кисела вода имало тазе отворено кафанче. Татко ми беше и е презадоволен. Скарата била да си излижеш прсти, а тоа е најбитноЗнае некој точно каде е?
Бети бе
А незнам дали ви текнува на најстарата биртија незнам која генерација сте Под Мостот. Се наоѓаше буквално под нови мост, се идеше од кај Стоковна доле накај куќите. Беше сместена како во шупа, испаѓаш надвор и се фрлаш во Вардар. Али најубава скара имаше таму.
И на железничка пред да ја преправат таа со лавовите надвор, тука беше да се удавиш во тага. Куварката и келнерка е, иде наплатува, се пика внатре и плеска две плескавици, клиентела строго сите бродови пропаднати. И карши неа имаше една, ја затворија иста приказна.
Ако не се лажам само сендвичарата во проширена веријанта работи во тој дел.
Дајте локација на оваа, нема шанси да сум ја пропуштила![]()
Не ја нарекувам јас биртија, биртија и беше со најдобра скара во цел град. Требало да го продолжите занаетот.Таа "биртија" ти што ја нарекуваш беше меѓу првите 3 кафани во Велес ако не и прва кафана во Велес нека ме поправи некој од постарите.Иначе ја држеше дедо ми бог да го прости угостител гурман над гурманите.Најубавата скара ја имаше ама штета умре он и се затвори.До ден денес доаѓаат луѓе и прашуваат за кафаната дали работи.Еххххх може во иднина пак ќе замириса на скара од "Под мостот"..
Знае ли некој каде има чалгии во Скопје во сабота? И да е фино место плус, да пеат Македонски песни пред се Sussaro; ?
И овде дали бил некој да пренесе впечаток?
http://www.restorani.com.mk/restoran/restoran_la_Tana_/110