Тетоважи

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Се занимавав малку - мора да се покрие тој црн трајбл,тетоважава не е завршена има уште работа! 557898_10201103278323408_2119940837_n.jpg

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.532
Поени од реакции
10.243
Па ако му треба занимација додека имате односи, тогаш до тебе ќе е проблемот, не ќе да е дека ќе му треба некоја интересна тетоважа :icon_lol: Ќе броел ѕвездички, ќе си се занимавал :pos: Што не ќе види човек :ROFLMAO:

Gea

месечинка
Член од
11 октомври 2011
Мислења
217
Поени од реакции
720
Па ако му треба занимација додека имате односи, тогаш до тебе ќе е проблемот, не ќе да е дека ќе му треба некоја интересна тетоважа :icon_lol: Ќе броел ѕвездички, ќе си се занимавал :pos: Што не ќе види човек :ROFLMAO:
Пола постови ќе ми идат у Дризла али ај. Ма дај препрочитај ме. Не е вајда дека сум сериозна, ха?! Да не имаш некој проблем со препознавање на хумористична содржина? Ондак, до тебе е. Фино ви викаат немојте толку плитко, дроги клавет. Вие не, па не - топли4ко било, епа шо да правам сега јас, кршете коленици...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
сакам да ставам тетоважа помала на грб, нешто сугестии ?

A

AnFem

Гостин
сакам да ставам тетоважа помала на грб, нешто сугестии ?
Сугестии може ако кажеш што конкретно сакаш да носиш цел живот на себе. Значи не бирај рандом тетоважа што ќе ти се допадне во моментот. Ако се тетовираш, тетовирај нешто што ќе претставува дел од тебе, не утре да се покаеш што го имаш.

Член од
26 април 2013
Мислења
48
Поени од реакции
42
Обожавам многу тетоважи меѓутоа не сакам низ цело тело грозно ми е тоа .... И не ми се допаѓаат тетоважи без никакво значење,колку да се рече дека си се тетовирал....

Член од
27 јули 2012
Мислења
300
Поени од реакции
122
Момци и девојки со нова технологија е можно е да се направи нешто што голем број од вас сакаат да го направат , а тоа е да ја отстранат тетоважата. Многубројни сопственици на тетоважи имаат желба да ги отстранат своите тетоважи. За жал , во минатото тоа се постигнуваше, но процедурата беше многу бавна и третманот траеше долги периоди со помош на разни креми и масти кои само делумно и нецелосно се отстрануваа тетоважите. Денес тие се отстрануваат со мошне едноставна и брза процедура. Процедурата и третманот е овој како на видеото долу. Кој навистина е заинтересиран и сака да го направи, може да ме контактира во инбокс или пак да се консултирате за подетални информации доколку сакате.

Член од
26 април 2013
Мислења
48
Поени од реакции
42
многу сакам да се тетовирам меѓутоа алергична сум на 2 лека (пеницилин и гентамицин) и незнам дали тоа има некаква врска со тетовирањето мислам дека ќе треба да одам на испитување за кожата.Но сакав да прашам дали тоа испитување се врши директно каде што тетовираат или во болница? Инако тетоважа сакам пердув со измотана ружа околу него (ете си направих скица :D)
(тексот нема врска со тетоважава сакам текст под тетоважава но не тој го ставив него затоа што не ми текнуваше друг во моментот кога ке ја ставам тетоважава ке измислам подобар)
2013-04-25 09.38.33.jpg

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom