Николина
Teacher
- Член од
- 14 август 2010
- Мислења
- 5.509
- Поени од реакции
- 5.821
неА ако е многу убав, висок.... итн..итн.... а мал алат ке му ги дајш клоците ?![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
неА ако е многу убав, висок.... итн..итн.... а мал алат ке му ги дајш клоците ?![]()
![]()
Одговарам на описот само што ете немам долга коса, а од гитара свирење три чисти си немам, ама битно немам плава коса нити пак плави очи нити сум дебелОтсекогаш сум сакала дечко со долга коса и што ќе знае да свири гитара, ко за иронија никогаш не сум ималаете така сум го замислувала мојот совршен
Несакам многу висок, некаде може за една глава повисок од мене е таман, и несакам дебели. Колку сака нека е симпатичен, ако е троа подебел одма отпаѓа од игра
И нејќам плави машки.
Отсекогаш сум сакала дечко со долга коса и што ќе знае да свири гитара, ко за иронија никогаш не сум ималаете така сум го замислувала мојот совршен
Несакам многу висок, некаде може за една глава повисок од мене е таман, и несакам дебели. Колку сака нека е симпатичен, ако е троа подебел одма отпаѓа од игра
И нејќам плави машки.
Ќе останам со него, нема да го оставамне,како не,или не,како да ?![]()
Немора да значи, ама препорачливо е. Јас мојот совршен така го замислувам.Стално со гитарава и долга коса ви иде у пакет![]()
Перика прифаќаш првите неколку месеци?Немора да значи, ама препорачливо е. Јас мојот совршен така го замислувам.И нејќам да има виткана коса, туку права и кафена/темна
![]()
Досега никој така не ме воодушевил толку многу .......ама сепак добро би ми дошол еден
:peace![]()
и за дома би си го зела