Има 4Ѕ за таа цена, само не е неверлок, изгледа x-sim. И krale продаваше ако не се лажам. Мое мислење за таа цена iPhone 4 е висока, пре би 4Ѕ.IPHONE 4G 32 GB NEVERLOCK 280 € дали вреди за парите и некој предлог до кај 17 000 ден
super ako ima 4s za taa cena kaj da e za edno 10 dena ke se zema nesto pa ako ima 4s za tie pariИма 4Ѕ за таа цена, само не е неверлок, изгледа x-sim. И krale продаваше ако не се лажам. Мое мислење за таа цена iPhone 4 е висока, пре би 4Ѕ.
super ako ima 4s za taa cena kaj da e za edno 10 dena ke se zema nesto pa ako ima 4s za tie pari
Или Tipo или mini 2,кое мислиш дека ќе ти одговара поише. Ја би за Типо,ако поише ти треба за разговори,музика и слично.Ај ако сака некој нека ми пише кој од овие телефони е најдобар Samsung Galaxy Chat, Samsung Galaxy mini 2, Sony Xperia Tipo. Се мислам кој од овие да го купам јас би за Типо, само ако не е проблем побрзо да ми пишете приквечер сакам да одам да купам... Под тоа најдобар подразбирам кој мислите дека е поиздржлив (знам дека тука многу улога има како ќе ти се погоди телефонот), по брз за отварање интернет, и други работи што би биле важни. Еве и линк со споредба на карактеристиките на сите 3 телефони. Фала однапред
--- надополнето: 17 април 2013 во 12:43 ---
Ај ако сака некој нека ми пише кој од овие телефони е најдобар Samsung Galaxy Chat, Samsung Galaxy mini 2, Sony Xperia Tipo. Се мислам кој од овие да го купам јас би за Типо, само ако не е проблем побрзо да ми пишете приквечер сакам да одам да купам... Под тоа најдобар подразбирам кој мислите дека е поиздржлив (знам дека тука многу улога има како ќе ти се погоди телефонот), по брз за отварање интернет, и други работи што би биле важни. Еве и линк со споредба на карактеристиките на сите 3 телефони. Фала однапред
ТипотоАј ако сака некој нека ми пише кој од овие телефони е најдобар Samsung Galaxy Chat, Samsung Galaxy mini 2, Sony Xperia Tipo. Се мислам кој од овие да го купам јас би за Типо, само ако не е проблем побрзо да ми пишете приквечер сакам да одам да купам... Под тоа најдобар подразбирам кој мислите дека е поиздржлив (знам дека тука многу улога има како ќе ти се погоди телефонот), по брз за отварање интернет, и други работи што би биле важни. Еве и линк со споредба на карактеристиките на сите 3 телефони. Фала однапред
--- надополнето: 17 април 2013 во 12:43 ---
Ај ако сака некој нека ми пише кој од овие телефони е најдобар Samsung Galaxy Chat, Samsung Galaxy mini 2, Sony Xperia Tipo. Се мислам кој од овие да го купам јас би за Типо, само ако не е проблем побрзо да ми пишете приквечер сакам да одам да купам... Под тоа најдобар подразбирам кој мислите дека е поиздржлив (знам дека тука многу улога има како ќе ти се погоди телефонот), по брз за отварање интернет, и други работи што би биле важни. Еве и линк со споредба на карактеристиките на сите 3 телефони. Фала однапред
Не инсталирај никаква програма за да ти трае батеријата подолго,погодена е Arc S со батерија,ќе ти држи сигурно ден и пол до два,и не ти треба никаков антивирус.извини да ве прашам имам sony ericcson xperia arc s што програма да инсталирам за да ми трае батеријата подолго и дали треба да инсталирам антивирус
Не инсталирај никаква програма за да ти трае батеријата подолго,погодена е Arc S со батерија,ќе ти држи сигурно ден и пол до два,и не ти треба никаков антивирус.[/quote
па гледам некои тука имат пишано некопи адванс таск манагер и некои таск килер или не се потребни
kazi mi kako go kocat?Не се потребни,го кочат телефонот само,имав и јас инсталирано и го избришав,не помага ништо,верувај
Зафаќаат повеќе рам меморија(512 има Arc S) и цело време ги стопираат апликациите,не го кочат којзнае колку али и не му се потребни такви апликации..kazi mi kako go kocat?