Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Купувам матична LGA775, овие 2 дена. После тоа не ми треба..

се продаваат Samsung Galaxy s3 донесен од америка пред 4 месеци како нов, и HTC desire X користен 5 месеци со пукнат екран али функционира се повеќе информации по пп.

Незнам дали е за овде темава али да преминам на главното. Да не знаете од каде можам да купам монитор до 100 евра низ Прилеп ? Или пак кажете ми дали вреди да купам од АМЦ ?

Незнам дали е за овде темава али да преминам на главното. Да не знаете од каде можам да купам монитор до 100 евра низ Прилеп ? Или пак кажете ми дали вреди да купам од АМЦ ?
Па како може да ти каже некој дали вреди да купиш од АМЦ, коа не си кажал ни за каков монитор станува збор ни ништо... Не верувам дека ќе најдеш нешто посебно добро за 100 евра...

се продаваат Samsung Galaxy s3 донесен од америка пред 4 месеци како нов, и HTC desire X користен 5 месеци со пукнат екран али функционира се повеќе информации по пп.
S3, која цена, боја?

Па брат имаш, доста избор за 100 евра, не се кизнај што, али се добри мониторите, е сеа зависи што големина бараш... Мислам дека 19 инчен LG имаше за 4700 карши старата општина... а и во амц има солидни монитори за тие пари...

Денес се подновив со телевизор па ми дадоа ваучер за клима БЕКО во вредност од 4000 денари. Ваучерот е од Нептун и може да се искористи до 15 мај.
Веќе имам клима не ми треба нова, па да не пропадне некој ако планира да купува пишете ми пп па ќе се договориме ;)

Огласов не е мој, другарот што ме замоли да го постирам не е повеќе член на форумов :) Ако има некој заинтересиран ќе ви пишам негов број па договорете се.

да не продава некој полнач за лаптоп HP 90w
--- надополнето: 17 април 2013 во 09:12 ---
--- надополнето: 17 април 2013 во 09:22 ---

imam lap top hp 6735s so rasipana maticna ploca.Posto ne mi se isplati da ja popravam maticnata se resiv da gi prodadam zdravite hardverski delovi. koj e zainteresiran za bilo koj del od lap topot slobodno neka pise kje se dogovorime
--- надополнето: 18 април 2013 во 00:28 ---
imam lap top hp 6735s so rasipana maticna ploca.Posto ne mi se isplati da ja popravam maticnata se resiv da gi prodadam zdravite hardverski delovi. koj e zainteresiran za bilo koj del od lap topot slobodno neka pise kje se dogovorime
--- надополнето: 18 април 2013 во 00:29 ---
--- надополнето: 18 април 2013 во 00:34 ---

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom