Неостварена сексуална желба?

• Креатор на темата Креатор на темата Луси
  • Време на започнување Време на започнување
We all have that feeling bro... сочувство
хахахахаха, да се надеваме дека еден ден ќе успееме =)

Прашај ја девојка ти дали ќе ти дозволи. После тоа имаш две опции. Исполнување на желбата или штикла у око. Хахахахахахаха Јас мислам втората е поверојатна да ја добиеш....
Немора тројка, да ја прашам директно другарка и, пак ќе имам две опции, ќе ми даде и ќе си ќути или штикла у око, пак поверојатната опција =D

хахахахаха, да се надеваме дека еден ден ќе успееме =)

Немора тројка, да ја прашам директно другарка и, пак ќе имам две опции, ќе ми даде и ќе си ќути или штикла у око, пак поверојатната опција =D
не мислев јас на тројка, мислев на дозвола од девојка ти да бараш. од кај знаеш може ќе се смилува и ќе ти дозволи. а може ќе сака и да гледа ;)

не мислев јас на тројка, мислев на дозвола од девојка ти да бараш. од кај знаеш може ќе се смилува и ќе ти дозволи. а може ќе сака и да гледа ;)
Now you turned me on, sakam devojka sto misli kao tebe :P x)

Нема проблем, ќе те викнеме, да ни се придружиш =D
ОООООООО Поласкана сум за поканата. Фала, фала. Ти белким најди таква, па ќе се договориме ние после за дружба...
Лено е после. Тешко е да најдиш....

ОООООООО Поласкана сум за поканата. Фала, фала. Ти белким најди таква, па ќе се договориме ние после за дружба...
Лено е после. Тешко е да најдиш....

Па не е до толку тешко, истиве зборови ми ги кажа една колешка од факултет што знаеше дека се би дал за тројка =D "најди некое друго девојче па после лесна работа" hhahaha

Па не е до толку тешко, истиве зборови ми ги кажа една колешка од факултет што знаеше дека се би дал за тројка =D "најди некое друго девојче па после лесна работа" hhahaha
Сега збориме за девојка да си најдеш таква, а јас под девојка подразбирам врска со некоја. Не било која рандом цура....

... и заврши факултетот и ти не најде друго девојче:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom