Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е бе човекот јас не го познавам, дали ќе може да направам термин кај него имам голема мака! Боледувам од безпарица, па би сакала да си пробам среќа, шо велат врзи прст барај лек...моменталната сума на европското лото е 48 милиони, па како семоќен исцелител може ќе ми кажи точните бројки, од мене има 5 пари за лекот!

Леле ама станува веќе мизерен и досаден...

e3a1392bf806c2536cfa22235e188fbe.jpg

SO BE LJUBOMORNI STE MU NA IVANCO SO E AKTUELENI I POZNAT I BARAN GO SKAAT SITE SEKADE GO IMA NA INTERNET VO NOVINI NA TV SEKADE NEKOU CE PUKNAT OD MUKA
Жими се сто животи да живеам сите сто ќе ги одберам да ги живеам неактуелно и непознато ама да сум нормален, наместо да бидам познат поради тоа што сум ненормален.

Јас тргав да фатам сеир на Исцелителов, дури смешен ми беше на многу пати, ама веќе сериозна е работава. Жал ми е што многу луѓе се мамат на вакви "пророци" дури и јас еднаш сум се измамил поради мака (не кај Иван), сешто прави човек кога бара лек, но мора лажниве дејци да одговараат за лагите и манипулациите. Многу е сериозна целава работа.

SO BE LJUBOMORNI STE MU NA IVANCO SO E AKTUELENI I POZNAT I BARAN GO SKAAT SITE SEKADE GO IMA NA INTERNET VO NOVINI NA TV SEKADE NEKOU CE PUKNAT OD MUKA
Odi ebise be svinjo nepismena, krv ti tvoja retardirana, toj mi bil nekoj lekovit coek, ti nastinka nemozes da izlecis ne pa nekoja druga bolest, prost eden manjak. So si se pisal goran, te znaeme site kojsi i sosi mirisas na 100km ko glajca kromid glyp eden, sea ko ke se digitalizira ke vidime kaj ke bara kura toj ivanco.

Не се заебавајте со исцелителот, гледате дека незнае кирилица да користи ама знае живот да спаси... :facepalm:

Иванчо е навистина Божјо дете, но толку сте слепи... Човек да ви се чуди. Вие не верувате и немате силна волја, па и да одите таму со Неверба, нема да фати иљачо... Иначе чичко ми пред 4 год, сега нека му е лесна земјата, имал рак на грло. Се изнашетал по доктори, болници, гласот му се изгубил скроз... На крај отишол кај Иванчо ама само еднашка... После неколку дена, почнал да кашла и исплукал три како од коштани лушпи... :) и му се вратил гласот но сосема малку и тивко почнал повторно да зборува... а го немаше воопшто, па вие видете сеа дали тој лечи или не лечи... :) ;)
Верувам во Иванчо, затоа што видов... И верувам дека на многумина им има помогнато. А за пари тој не работи, седнете зборете со него очи во очи... И ќе видите за каков човек се работи:pipi:
Се додека нема да имате некоја стварно голема мака, и да почнете да му кукате на Господ за да ви помогне, да не знаете кај да се обратите, и не му ја отворите вратата на Иванчо, вие само тука ќе си дрндате безвезни нешта за тоа тој како измислува и се`тоа го прави ради пари, што тоа уопште не е точно...

Иванчо е навистина Божјо дете, но толку сте слепи... Човек да ви се чуди. Вие не верувате и немате силна волја, па и да одите таму со Неверба, нема да фати иљачо... Иначе чичко ми пред 4 год, сега нека му е лесна земјата, имал рак на грло. Се изнашетал по доктори, болници, гласот му се изгубил скроз... На крај отишол кај Иванчо ама само еднашка... После неколку дена, почнал да кашла и исплукал три како од коштани лушпи... :) и му се вратил гласот но сосема малку и тивко почнал повторно да зборува... а го немаше воопшто, па вие видете сеа дали тој лечи или не лечи... :) ;)
Верувам во Иванчо, затоа што видов... И верувам дека на многумина им има помогнато. А за пари тој не работи, седнете зборете со него очи во очи... И ќе видите за каков човек се работи:pipi:
Се додека нема да имате некоја стварно голема мака, и да почнете да му кукате на Господ за да ви помогне, да не знаете кај да се обратите, и не му ја отворите вратата на Иванчо, вие само тука ќе си дрндате безвезни нешта за тоа тој како измислува и се`тоа го прави ради пари, што тоа уопште не е точно...
Да бе, затоа држи емисија на БТР со СМС пораки (триесетина денари порака + ддв), затоа лапа пари од спонзори... И сигурно, вика „НЕ, таман работа!“ кога некој ќе му понуди пари.
Абе немој да ме јебеш... Иван (или goran001) нека дојде да полевитира пред мене макар и 2 секунди, ќе добие доживотен банер на форумов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom