Steam.
wat
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 1.462
- Поени од реакции
- 624
ваљда ќе средиш работаЕми, нишо посебно, Galaxy Tab 2, 7 инчен.
Поише шо треба, кажи да гуглам![]()
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
ваљда ќе средиш работаЕми, нишо посебно, Galaxy Tab 2, 7 инчен.
Поише шо треба, кажи да гуглам![]()
Тешко без step by step guide од некој попаметен од меневаљда ќе средиш работа![]()
имаш на youtube туторијали за се, така да со трпение ќе си најдеш се што ти треба.Тешко без step by step guide од некој попаметен од мене![]()
snimi GO launcher I rascepkaj go ubavo posle odi na apkmania i tamu imas interesni temiТешко без step by step guide од некој попаметен од мене![]()
Тешко без step by step guide од некој попаметен од мене![]()
Шо ќе ти е апликација? Можеш скриншот да праиш со држење на Volume Down + Power Button...апликација за screenshot за xperia tipo без рутирање?
фалаШо ќе ти е апликација? Можеш скриншот да праиш со држење на Volume Down + Power Button...
Каков тел имаш ?
От-995 и nexus 7Каков тел имаш ?
Вреди да се спушти Launcher-ов а?
Го инсталирав и јас. Арен е. Комотно,скромно...От-995 и nexus 7
Го инсталирав и на двата уреди. Одличен е.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Јас го користам 10-тина дена, откако излезе. Искрено, очекував нешто повеќе. Не е лошо, ама мислев ќе биде нешто поинтересно.Го има некој пробано новиот Play Store 4.0.26 ? Ви го препорачувам, ако ви треба линк за спуштање кај мене во пп пишите ќе ви дадам.
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
Да. Супер е.Го има некој пробано новиот Play Store 4.0.26 ? Ви го препорачувам, ако ви треба линк за спуштање кај мене во пп пишите ќе ви дадам.
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2