PIRATIC
diplomiran klozetar
Како бе ексклузивно право на мајката? Кај е тука таткото? До кога е плодот збир на клетки, и од кога почнува да не е? Имаш учено како се зачнува? Имаш некаде видено (интернет има се) како изгледа плод од 8 недели?
Јас ако не знам за нешто, нема ни да пишувам, се бламирате бе клетки ниедни! Барем збир да бевте...
Со лица кои поставуваат равенство помеѓу абортус и убиство немам намера да дискутирам т.е. да губам време ... едноставно некои го оправдуваат абортусот и не сметаат дека тоа е убиство, а некои(ко ти на пр.) не го оправдувате и го сметате за убиство ... различни мислења и ставови па и така и треба да биде неможат сите луѓе да имаат исти ставови ... она што мене ме нервира е тоа што слепо ги поддржувате ставовите на црквата(не само по ова прашање/абортус) притоа негледајќи го датумот/календарот, одамна пројде 15ти век !
Ако утре дедо Штефи ви каже фрлете се во Вардар ќе отидете во рајот, гарант дека многумина и ќе го сторат тоа !
Плукате по Муслиманите(дека биле верски затупеници и заостанати) а вие сте дури и бетер од нив кога слепо браните црковни теории денеска во 21 век на територија на Европа !