Изложби на кучиња

• Креатор на темата Креатор на темата Doc Holliday
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ќе одам на специјалката во недела.

SaltNPepa ќе ти се јавам, одамна се немаме видено, а и конечно ќе ја запознаам Пепа :)

Јас ќе одам на специјалката во недела.

SaltNPepa ќе ти се јавам, одамна се немаме видено, а и конечно ќе ја запознаам Пепа :)
Пепче не доаѓа во Скопје :) ама една нејзина полусестричка ке биде таму.

Штета, баш сакав да ја видам ... како и да е, ние ќе се видиме на специјалката :)
Беше она во Прилеп :) не сакам многу да зборувам, бидејќи лани на истата изложба го јадев :D

Ако ни се претставиш, нема проблем, со задоволство ;)
Само да не испадне како минатиот пат, да си поминеш пред нас и да не ни се претставиш :D
Срамежлив е тој, од далеку ќе гледа само :)

p.s. Jас околу 8:45 треба да бидам таму, или ќе бидеме покрај ринг или ќе фаќаме сенка покрај дрвата.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Aко ни се претставиш, нема проблем, со задоволство ;)
Само да не испадне како минатиот пат, да си поминеш пред нас и да не ни се претставиш :D
Наде ќе ја познаам,тебе,малце потешко:D

Срамежлив е тој, од далеку ќе гледа само :)

p.s. Jас околу 8:45 треба да бидам таму, или ќе бидеме покрај ринг или ќе фаќаме сенка покрај дрвата.
Ние ќе го пресрамиме :LOL:

Јас малце покасно ќе одам, накај 10 - 10:30 ќе бидам таму, па се гледаме утре :)
Се надевам дека ќе дојдат и Елена и Билјана.
Фина екипа ќе се собереме :)
Наде ќе ја познаам,тебе,малце потешко:D
Јас со Наде ќе бидам така да немај гајле, ќе се запознаеме утре ;)

Ние ќе го пресрамиме :LOL:

Јас малце покасно ќе одам, накај 10 - 10:30 ќе бидам таму, па се гледаме утре :)
Се надевам дека ќе дојдат и Елена и Билјана.
Фина екипа ќе се собереме :)

Јас со Наде ќе бидам така да немај гајле, ќе се запознаеме утре ;)
Абе немој многу да го плашиш, ич нема да дојде :pos: кога мене на факултет не ме поздрави, демек многу работа имале во амбуланта, за натаму што да зборувам :D

• Ми се допаѓа
Абе немој многу да го плашиш, ич нема да дојде :pos: кога мене на факултет не ме поздрави, демек многу работа имале во амбуланта, за натаму што да зборувам :D
wanna bet? :D
Ме заебавате сеа од коа иам нов ник а :D

• Ми се допаѓа
2х не одмина, во октомври, па дури и си кажа дека се срамиш, ај ќе видиме треќа-среќа :D

• Ми се допаѓа
SaltNPepa па он со тебе не се поздрави и не ти се претстави кога ти беше сама, а не пак утре кога ќе бидеме ние двете заедно :D
Па ти се срамиш да се запознаеш со нас, а не ние :LOL:

Еј ја отеравме темата во чет муабет, ај префрлете се на ФБ :)

SaltNPepa па он со тебе не се поздрави и не ти се претстави кога ти беше сама, а не пак утре кога ќе бидеме ние двете заедно :D

Па ти се срамиш да се запознаеш со нас, а не ние :LOL:

Еј ја отеравме темата во чет муабет, ај префрлете се на ФБ :)
Се вади демек не ме видел, а ко за чудо вежби имав баш во просторијата што е баш пред ветеринарната :D

• Ми се допаѓа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom