Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се лоши виџетиве, но не се ни нешто да се паѓа во несвест. Секој со својот вкус.И дефинитивно апликација на месецот......
Сеуште се чудам како можело ова да ми помине незабележано.
Нешто МНОГУ подобро од многу фалените Beautiful Widjets , или барем за мене.
Ајде фатете се за работа.....
ПС. Сеуште ја изучувам, но како што гледам, опции милион. Прашајте доколку некаде заглавите!
Не се лоши виџетиве, но не се ни нешто да се паѓа во несвест. Секој со својот вкус.![]()
Simplicity is da shitОва е нешто набрзина
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
Симнав, разгледав...........uninstall. Не ми е по мерак, премногу едноставно изгледаат виџетите.Се паѓа во несвес од коа ќе се видат опциите..... симни разгледај, нема да зажалиш.
Нормално секој со својот вкус....
Симнав, разгледав...........uninstall. Не ми е по мерак, премногу едноставно изгледаат виџетите.![]()
Simplicity is da shit![]()
Искрено не знам што толку си запнал за ова, виџетите се еднолични, не личат на ништо и едноставно не ми се допаѓаат. Многу едноставно. А ако сакаш да користиш нешто што стварно има милион опции кое го користам и јас тогаш за тебе е UCCW - Ultimate custom widget со стотици тотално подесливи скинови. Пробај го па после збори.Епа тогаш, за тебе нема бегање од BW .
Доколку не си ја симнал ПРО верзијата... симнувај веднаш. Не сакам да чујам дека ја користиш онаа “фри“ варијанта.... че ме разочараш!![]()
Искрено не знам што толку си запнал за ова, виџетите се еднолични, не личат на ништо и едноставно не ми се допаѓаат. Многу едноставно. А ако сакаш да користиш нешто што стварно има милион опции кое го користам и јас тогаш за тебе е UCCW - Ultimate custom widget со стотици тотално подесливи скинови. Пробај го па после збори.
https://play.google.com/store/apps/...sImluLnZpbmVldHNpcm9oaS5jdXN0b213aWRnZXQiXQ..
Па дека рече дека сакаш апликација со милион опции или скоро неограничени можности. Ова е тоа - UCCW.Ај сеа ти....... ова е веќе Мастер алатка за креирање видџети.
Ова е веќе неспоредливо со било која видџет апликација.
Зупер која ја претставив е едноставна апликација, со која можеш брзо да си ставиш еден одличен видџет за кратко време.
dobra applikacija samo nz kako ne ste znaele pred 2 god e izlezena... na po4etok 2 GB ti dava free memory a ako imas smartphone dava plus 50 GB ...https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bumptech.bumpga&hl=en
Можеби најдобрата апликација досега..... брзо..... лесно...... едноставно..... и нормално магично!
Кликајте нема да зажалите....баталете Дропбокс за префрлање работи од телефонот на компјутерот, ова е алатката која ви треба.
ПС.Ја се заиграв.... а вие!
ЕДИТ....
За оние кои што инсталираат а не читаат...
Ја отвараш нивната страна и го акаш мобилниот од Спејсбарот на компјутерот.... он сам го префрла фајлот на комп за симнување!![]()
https://play.google.com/store/apps/details?id=elevation.general&feature=search_resultМи треба апликација ели програма што ќе се поврзува со ГПС и ке ми мери надморска височина на која се наогам