Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
langelina me ohrabri sea, me raspolozi :) se nadevam si u pravo, bidejki ako e drugo nesto, crno mi se pisuva :/
100% сум у право.
Јас сум постара од сите машки форумџии што се потрудија да те извадат од памет.
Бидете заедно и уживајте. Викни ја на филм.
Овој е многу добар :)

Член од
6 април 2013
Мислења
357
Поени од реакции
302
Дури се срамам за ова. Но ете ќе го споделам. Се палам многу на сцени каде се силуваат девојки. Силувањата некако ми ја поттикнуваат желбата за секс. Но никогаш не сум се осудила да го кажам ова некому. Проблем ли е ?
Нема проблем девојко, дојди кај чичко Тоде, јас сум одел војска, јако мажиште сум :)

S

Stef Bachatero

Гостин
langelina me ohrabri sea, me raspolozi :) se nadevam si u pravo, bidejki ako e drugo nesto, crno mi se pisuva :/
Јас ти кажувам од искуство а сексот станува редок,врската иде во пропаст.
Ако слушаш девојки ќе се изгориш јако :)
--- надополнето: 10 април 2013 во 01:05 ---
Дури се срамам за ова. Но ете ќе го споделам. Се палам многу на сцени каде се силуваат девојки. Силувањата некако ми ја поттикнуваат желбата за секс. Но никогаш не сум се осудила да го кажам ова некому. Проблем ли е ?
Женските фантазии идат од силување до нежни романтични филмови.
Нормално е затоа што женскиот мозок се привлекува на первезија :).
Жените се попервезно од мажите...

Член од
21 март 2013
Мислења
28
Поени од реакции
23
Оти сум толку голема простачка. Си имам дечко и многу го сакам, но никако да го заборавам мојот летен провод. Не сакав да е провод но така се случи бидејки дотичниот така сакаше. Ми беше прв во сексот. И никако да го заборавам. Нон стоп се конфронтирам со него :( Но знам дека дечко ми е многу подобар и ме сака и ме цени и не би ме оставил... ШТО ДА ПРАВАМ

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Оти сум толку голема простачка. Си имам дечко и многу го сакам, но никако да го заборавам мојот летен провод. Не сакав да е провод но така се случи бидејки дотичниот така сакаше. Ми беше прв во сексот. И никако да го заборавам. Нон стоп се конфронтирам со него :( Но знам дека дечко ми е многу подобар и ме сака и ме цени и не би ме оставил... ШТО ДА ПРАВАМ
да се одлучиш

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Дечко ти те сака и е многу подобар? А проводов ти бил прв во сексот? Дечко ти, барем, дали е втор, трет итн, т.е. дали има реден број на навлегување?

Ако со дечко ти не се сексате, не ти е подобар од летниот провод и може *ти него* да го оставиш.

Ако се сексате, а повторно помислуваш на летниот провод, може да му кажеш на дечко ти како сакаш да се сексате, т.е. да му кажеш дека сакаш вака или онака да ти прави, онака како што проводот ти правел (со тоа што не сакаш дечко ти така да ти прави заради проводот, туку зашто *ти* така сакаш).
Па, ако дечко ти се покаже исто толку добар како проводот, нема зошто да го оставиш. Ако не се покаже, или ќе работите да стане толку добар, или ќе се прилагодиш на неговите можности и способности или ќе се разделите.

Со лесно.

Член од
21 март 2013
Мислења
28
Поени од реакции
23
Дечко ти те сака и е многу подобар? А проводов ти бил прв во сексот? Дечко ти, барем, дали е втор, трет итн, т.е. дали има реден број на навлегување?

Ако со дечко ти не се сексате, не ти е подобар од летниот провод и може *ти него* да го оставиш.

Ако се сексате, а повторно помислуваш на летниот провод, може да му кажеш на дечко ти како сакаш да се сексате, т.е. да му кажеш дека сакаш вака или онака да ти прави, онака како што проводот ти правел (со тоа што не сакаш дечко ти така да ти прави заради проводот, туку зашто *ти* така сакаш).
Па, ако дечко ти се покаже исто толку добар како проводот, нема зошто да го оставиш. Ако не се покаже, или ќе работите да стане толку добар, или ќе се прилагодиш на неговите можности и способности или ќе се разделите.

Со лесно.

не го сфати проблемот. уште ми навираат искрени чувства за оној првиот.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Остај го дечко ти и наврати му се на првиот. Не вреди чоече шо е подобро, шо цени и шо сака, да биде измачувано од девојка која не го почитува како што заслужува.

Член од
21 март 2013
Мислења
28
Поени од реакции
23
Остај го дечко ти и наврати му се на првиот. Не вреди чоече шо е подобро, шо цени и шо сака, да биде измачувано од девојка која не го почитува како што заслужува.
Првиот не сака да слушне за мене

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
не го сфати проблемот. уште ми навираат искрени чувства за оној првиот.
Чекај малце, сакаш да кажеш дека ги сакаш двајцата?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Не ги сака двајцата. Го сака првиот само затоа што тој бил мажјакот кој ја натерал без таа да сака да ја боцни. За вториот повеќе си мисли дека го сака, или желба и е да го сака бидејќи ете бил добар/мирен/ ја сакал, па повеќе ти иди тоа ,,љубов" од сожалување што е далеку од чиста љубов. Нека си најди некој трет близок на тој првиот.

Член од
11 април 2013
Мислења
1
Поени од реакции
1
Дали е нормално после 5 години разделеност, никаков контакт, менување девојки и луди проводи,се уште да ја сакаш бившата? или во сите жени да ја гледаш неа....мамицата у....:D

Kajgana Shop

На врв Bottom