- Член од
- 18 септември 2011
- Мислења
- 259
- Поени од реакции
- 381
Сликата горе што ја имаш е од Airsolft. Дали бСН има или нема ХК-416 не е важно, битно таа слика горе што си ја ставил не е од бСН нити од друга армиска единица.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред некое време случајно ја запознав неговата мајка (покасно дознав).Добра, повлечена женичка веројатно уште од личната трагедија нешто се скршило во неа логично.И види каква иронија, можно е баш некој од тие кои пукале на него да е на негово место сегакој што користел не е важно каква слика и др. работи
да дадеме почит малце на херојот.. Слава ти хероју!
Прегледај го приврзокот 61825
Искрено овде повеќе ми личат на некои платеници отколку на елитна полициска специјална единица! Затоа зборам јас дека треба да има модернизација кај нашите борбено-безбедносни структури, и да кај ЕСЗ и глобално земено МВР има и тоа многу голема модернизација!Специјална Единица Тигар, Арачиново 2001.
Искрено овде повеќе ми личат на некои платеници отколку на елитна полициска специјална единица! Затоа зборам јас дека треба да има модернизација кај нашите борбено-безбедносни структури, и да кај ЕСЗ и глобално земено МВР има и тоа многу голема модернизација!
kolkava razlika ima od toj tigar do ovoj sega![]()
Па сега ние ли знаеме или офицер шо си има играно со неа во рацете не сакам да се расправјам.Абе дете М-4-ка е само со командо кундак, и тоа не е вистинска пушка туку Airsoft.
Па сега ние ли знаеме или офицер шо си има играно со неа во рацете не сакам да се расправјам.![]()