Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сликата горе што ја имаш е од Airsolft. Дали бСН има или нема ХК-416 не е важно, битно таа слика горе што си ја ставил не е од бСН нити од друга армиска единица.

кој што користел не е важно каква слика и др. работи

да дадеме почит малце на херојот.. Слава ти хероју!
Прегледај го приврзокот 61825
Пред некое време случајно ја запознав неговата мајка (покасно дознав).Добра, повлечена женичка веројатно уште од личната трагедија нешто се скршило во неа логично.И види каква иронија, можно е баш некој од тие кои пукале на него да е на негово место сега :(

Слава му

За тие кои се интересираат можам дса им пратам многу интересна литература и квалитетна од која се учи бидехјќи и јас ја разработував.

1Combat Survival Guerrila Skills - Handbook of the Chinese People's Liberation Army
2Homemade - Traps And Snares
3Homemade soap
4Handbook of Chem and Physics (CRC Press) - 84th Ed - (2004) WW
5Handbook.of.Chemical.and.Biological.Warfare.Agents.eBook-EEn
6V 6D Organization & Conduct of Biological Warfare
7Special Forces Demolition Training
8Improvised Shape Charges
9Explosives. 6th Edition
10Us Army - Navy Seal Patrol Leaders Handbook
11Us Army - Survival Field Manual [1992]
12US Army course - Mountaineering Techniques (Advanced)
13US US Army Operators Manual for AK47
14US Army Special Forces Medical Handbook
15Water purification - Drinking water chlorination
16nanofiber
17Долгорочен+план+за+развој+на+одбраната+2011-2020
18pravilnik za vrsenje na rabotite na MVR
19Encyclopedia of Modern US Weapons
20electronic_warfare
21Electronic-Warfare-Fundamentals
22Encyclopedia of Modern US Weapons
23quanta,energy matter
24quanta,energy matter
25US ARMY 6 Nuclear Weapons Effects Technology
2629286209-our-way-to-NATO
27prac tical data analysis 9in chemistry
28quantamatter change

И повеќе

Специјална Единица Тигар, Арачиново 2001.

524208_360002144117907_88386124_n.jpg

67818_361629600621828_2028440747_n.jpg

62614_365852353532886_1939220038_n.jpg

Специјална Единица Тигар, Арачиново 2001.
Искрено овде повеќе ми личат на некои платеници отколку на елитна полициска специјална единица! Затоа зборам јас дека треба да има модернизација кај нашите борбено-безбедносни структури, и да кај ЕСЗ и глобално земено МВР има и тоа многу голема модернизација!

Искрено овде повеќе ми личат на некои платеници отколку на елитна полициска специјална единица! Затоа зборам јас дека треба да има модернизација кај нашите борбено-безбедносни структури, и да кај ЕСЗ и глобално земено МВР има и тоа многу голема модернизација!

Тие слики се стари 12 години еве ти модернизација
најелитната единица во мак
92zu2.jpg

Па да де реков дека има моментално модерницација! А тоа што сликите се стари 12 год од конфликтот 2001 не оправдува да немало модернизација во тоа време ... али јбг тогаш све беше испревртано!

Значи дечки автоматот со го ставив е ХК 416,погледнете ја сликата долу е ќе забележите дека само таа има таков кундак поразчичен е малце од м4 а врвот на цевката е ист.Пушката е ХК 416.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/97/HK416.jpg

Абе дете М-4-ка е само со командо кундак, и тоа не е вистинска пушка туку Airsoft.

Абе дете М-4-ка е само со командо кундак, и тоа не е вистинска пушка туку Airsoft.
Па сега ние ли знаеме или офицер шо си има играно со неа во рацете не сакам да се расправјам.:свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom