Велики брат "Нецензурирано"

• Креатор на темата Креатор на темата HEKOJ
  • Време на започнување Време на започнување
Не најдов друга тема за ова али овој Урош читам парче правел ваму и на Сораја сеа и се закачил па како тргнал овој и на Велики брат ке го изе*ат уш малку

Не најдов друга тема за ова али овој Урош читам парче правел ваму и на Сораја сеа и се закачил па како тргнал овој и на Велики брат ке го изе*ат уш малку

Која од која се по спортот шо сакаш

Да помине избориве и бришам шител од малиот екран.
И најсериозно не знам која е таа ебана сатисфакција да се глеа човек затворен со однапред запишано сценарио за да на крај си добие паричка од овци нестрижени кои гласаат.

Зошто бе не напра некое реално шоу како Slender Man , па да ги слушам оние цицлине кај шо вришта оти посекако не зна да пе ? Велики Брат ...:sick: Следнер мен саундс бетер , и стварно да бида некој ликчина рандом киднапирани од дома , е жими мајка ако го напра такво че го гледам , ако не го гледам двапати пес да бидам

Во Македонија стави само 16+ и сите ќе го гледат тоа а нема врска со нецензурирана верзија тоа се нормални работи делеку се од германски , да нски BIg Brother! тоа кај нас би имало пред занк 18+:pos:

Ебачот го исфрлија, нема кој да клеца сега слободно нека стават +12

уште ова игра?

уште ова игра?

Чекај назад ни е зимата со братов,
сеа кога ке го спопикат и Боки има да се чудиме што не снајде...
како тргнале ми личи дека ќе падни и групен :D

Чекај назад ни е зимата со братов,
сеа кога ке го спопикат и Боки има да се чудиме што не снајде...
како тргнале ми личи дека ќе падни и групен :D

Двајца мажи и боки :)

абе боки да влезе барем шоу ќе направи. ќе ги провоцира сите, ќе има караници, тепачки...барем интересно ќе биде.
а ова штом не го загледав од почеток значи глупаво е в крај.
се некои извртени фаци, шупаци.
оние ако се вип тогаш ја не знам што сум :свиркам:

Тони Михајловски е за таму.Ке ги поремете :pos:.

Треба да направат шоу како Saw што е...е тоа е шоу :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom