- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Не сфаќам ај убаво објасни ме да те разберам![]()
Не гледам причина да ти објаснам.
Ако не сфаќаш, не навлагај во муабет што не го сфаќаш.
Комуњари сме биле

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сфаќам ај убаво објасни ме да те разберам![]()
Со слични напади и комуњарите и синдикатите и остала багра се служеа како вие сега што се служите а мојот втор коментар на темава дугачкиот текст тешко дека некој го прочита а уште помалку дека го разбра! Маргарет тачер ја викаат железната лејди заради успешните економски реформи. Не ја викаат Крвавата лејди.Не гледам причина да ти објаснам.
Ако не сфаќаш, не навлагај во муабет што не го сфаќаш.
Комуњари сме биле![]()
Со слични напади и комуњарите и синдикатите и остала багра се служеа како вие сега што се служите а мојот втор коментар на темава дугачкиот текст тешко дека некој го прочита а уште помалку дека го разбра! Маргарет тачер ја викаат железната лејди заради успешните економски реформи. Не ја викаат Крвавата лејди.
Абе види сеа... И Јосип Висраијонович го викаат Стаљин. Ама јбг.Со слични напади и комуњарите и синдикатите и остала багра се служеа како вие сега што се служите а мојот втор коментар на темава дугачкиот текст тешко дека некој го прочита а уште помалку дека го разбра! Маргарет тачер ја викаат железната лејди заради успешните економски реформи. Не ја викаат Крвавата лејди.
1. Ставовите ви се исти. А некој од вас може уште не знаат дека се комуњари. Инаку кога и Реган го спомнавте се е јасно како ден.1.Со слични, значи не исти аналогно на тоа наликуваме на комуњари а не сме комуњари, така?
2.Сите ти го прочитаа постот, никој не ти реплицираше. Што те наведе на тоа да помислиш дека има потреба уште еднаш да постираш?
И која е врската?Абе види сеа... И Јосип Висраијонович го викаат Стаљин. Ама јбг.
FA statement: There will be no minute's silence at Man Utd v Man City tonight for Lady Thatcher. The same will apply to all following PL games.
Еве колку ја "сакаат" Тачер во Британија. Британија, каде што има минута молчење и за ако се исушила тревата на стадионот![]()
Тоа и е награда што го уништи англискиот хулиганизам и што денес има нормални трибини како што ги познаваш а не огради и жици. За оваа ваша дволичност зборев ама кој да разбере.FA statement: There will be no minute's silence at Man Utd v Man City tonight for Lady Thatcher. The same will apply to all following PL games.
Еве колку ја "сакаат" Тачер во Британија. Британија, каде што има минута молчење и за ако се исушила тревата на стадионот![]()
Лелееее, големото чудо на фудбалски натпревар нема да има минута молк.FA statement: There will be no minute's silence at Man Utd v Man City tonight for Lady Thatcher. The same will apply to all following PL games.
thisИначе, иронијата да биде, баш јас и Крејзи знаеме, колку толку. Веројатно тоа не научиле на факултет, барем малце.
1. Ставовите ви се исти. А некој од вас може уште не знаат дека се комуњари. Инаку кога и Реган го спомнавте се е јасно како ден.
2. Па изгледаат како да не го прочитале гледајќи ги коментариве на форумов. Не реков дека има потреба уште еднаш да го обајавам постот. Кај сум го рекол тоа.
Лион ај иди легни си. Уништила англиски хулиганизам, ја мајката. Истите правила важат сега во Германија, што не ги викате нив хулигани? Истото го прават. Ја уништи лигата кажи, среќа брзо после тоа се повлече па пркна пак лигата.Тоа и е награда што го уништи англискиот хулиганизам и што денес има нормални трибини како што ги познаваш а не огради и жици. За оваа ваша дволичност зборев ама кој да разбере.
Не, не, моето беше затоа што комуњарите биле ааауу не знам што.И која е врската?
Нели либералниот капитализам е виновен за се, што сега Сталин го споменуваш? Па Сталин ја воведе Советска Русија во невиден дотогаш невиден просперитет... oh...wait... не ќе да беше така.
По темата:
![]()
“Freedom is not synonymous with an easy life. … There are many difficult things about freedom: It does not give you safety, it creates moral dilemmas for you; it requires self-discipline; it imposes great responsibilities; but such is the nature of Man and in such consists his glory and salvation.” - The Iron Lady
this. Со оној усранион клик тест мене ми е срам да се фалам на кој факултет сум учел, среќа сега направија некои промени кон подобро.
Иначе ко да го слушам асистентот по уставно право и политички систем како говорит преку вас ...
Се надевам дека можите да гледате на нештата од различни агли, пошо со вакви размислувања(тоа шо сте учеле на факултет е исправно) изгледа како да се школуваме во систем бетер од социјализмот во СФРЈ .