bogev4eboy
Хејтер
Да ама јас само те исправив за тоа дека немало такви програми за проксиБар така те разбрав
Ја се дубоко извињавам
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ама јас само те исправив за тоа дека немало такви програми за проксиБар така те разбрав
Ја се дубоко извињавам
![]()
епа дај кажи некоја да пробамеhttp://www.tripleclicks.com/12451291/ Скоро ја открив странава, и ми кажаа дека навистина плаќале , малку е сложена за работа на почетокот но доколку ви треба помош повелете , регистрирајте се и кадешто ќе заглавите пишете ми приватна порака ќе ви објаснам , а воедно и ќе ве приклучам во една фејсбук група. За почеток собирате поени , и се регистрирате потоа на trippleclicks.com кадешто може да учествувате на аукции, а доколку ве извлечат ( има извлекување после секој месец ) може да добиете награда и до 250 долари за учеството на страната. За аукциите, значи се продаваат најразно разни работи , меѓу кои и таблети , мобилни телефони , апарати за домаќинство , и така натаму да не набројувам , и сето тоа по поволни цени. Значи , ќе земам пример iPad таблет преку аукција може да достигне и до 20 долари максимум , некогаш и повеќе но ретко. Се бид-ува со таканаречени т-кредити , кои може да ги купите или да ги добиете доколку ве извлечат. Што друго да кажам. Кој сака нека се обиде , јас се приклучив и реално мислам дека оваа е единствената страна која навистина плаќа , а за тоа имам и доказ , луѓе кои навистина зеле пари, за разлика од други страни кои ветуваат ( every month 150$ for u ) т****к мој ...Па повелете.
--- надополнето: 31 март 2013 во 16:26 ---
Еден куп страни има за прокси , јас пред 5 - 6 месеца користев програма со која кога ќе ја сменам ИП адресата ме дава некогаш во Америка , некогаш во В.Британија, некогаш во Австралија, Канада и така натаму. Ја користев за праење мултиња за оваа игра доле у потпис кај мене што ја гледаш , ама послем изгледа со последниот апдејт го заебаа програмот и не работеше ...
па слушај го се регистрирал на форумот само да ни ставе реферал
Јас, али како програмер, не со дизајн.
Бит коинтот оди параболично кон доларот така да многу е веројатен пад. Инаку како идеја не е лоша најверојатно има некоја иднина но да се прави инвестиција во биткоинт мининг на овие цени може да биде сериозна грешка. Проблемот е во инвестицијата во технологијата не е ова златен рудиник па да ти се исплати да го затвориш и да чекаш пораст на цената на златото. Со технологија има автомтска деприцијација и губиток на компетитивност со астрономска брзина во однос на нови рудари при пад на цената на биткоинтот....со биткоинт правиш пари сега...неможе да се чекаат подобри времиња како што може со стари рудници кој може да бидат рестартирани и после децениии и векови... Не е баш реално да се прават пороцени за иден профит на оваа цена...можно е да падне и тоа многу.10*70=700 евра
Ова ако остане цената на биткоинот на 70 евра, ама може да биде повеќе, или помалку.
Платив преку пејпал.
pLaToOn се работи за виртуелна валута, која ја заработуваш со активирање на процесорската снага на компјутерот или на графичката карта.Многу е комплицирано за објаснување, види на википедија најдобро.
http://www.tripleclicks.com/12451291/ Скоро ја открив странава, и ми кажаа дека навистина плаќале , малку е сложена за работа на почетокот но доколку ви треба помош повелете , регистрирајте се и кадешто ќе заглавите пишете ми приватна порака ќе ви објаснам , а воедно и ќе ве приклучам во една фејсбук група. За почеток собирате поени , и се регистрирате потоа на trippleclicks.com кадешто може да учествувате на аукции, а доколку ве извлечат ( има извлекување после секој месец ) може да добиете награда и до 250 долари за учеството на страната. За аукциите, значи се продаваат најразно разни работи , меѓу кои и таблети , мобилни телефони , апарати за домаќинство , и така натаму да не набројувам , и сето тоа по поволни цени. Значи , ќе земам пример iPad таблет преку аукција може да достигне и до 20 долари максимум , некогаш и повеќе но ретко. Се бид-ува со таканаречени т-кредити , кои може да ги купите или да ги добиете доколку ве извлечат. Што друго да кажам. Кој сака нека се обиде , јас се приклучив и реално мислам дека оваа е единствената страна која навистина плаќа , а за тоа имам и доказ , луѓе кои навистина зеле пари, за разлика од други страни кои ветуваат ( every month 150$ for u ) т****к мој ...Па повелете.
--- надополнето: 31 март 2013 во 16:26 ---
Еден куп страни има за прокси , јас пред 5 - 6 месеца користев програма со која кога ќе ја сменам ИП адресата ме дава некогаш во Америка , некогаш во В.Британија, некогаш во Австралија, Канада и така натаму. Ја користев за праење мултиња за оваа игра доле у потпис кај мене што ја гледаш , ама послем изгледа со последниот апдејт го заебаа програмот и не работеше ...
Стварно треба да се биде предпазлив, но кон Bitcoin-от треба да се гледа како кон нова валута, која што не е врзана со ниедна државна банка. Едноставно, онлајн трговијата бара еден ваков пристап во работата и тоа е иднината. Но, дали одговорот ќе биде Bitcoin, или пак ќе се појави нешто друго, останува да се видиБит коинтот оди параболично кон доларот така да многу е веројатен пад. Инаку како идеја не е лоша најверојатно има некоја иднина но да се прави инвестиција во биткоинт мининг на овие цени може да биде сериозна грешка. Проблемот е во инвестицијата во технологијата не е ова златен рудиник па да ти се исплати да го затвориш и да чекаш пораст на цената на златото. Со технологија има автомтска деприцијација и губиток на компетитивност со астрономска брзина во однос на нови рудари при пад на цената на биткоинтот....со биткоинт правиш пари сега...неможе да се чекаат подобри времиња како што може со стари рудници кој може да бидат рестартирани и после децениии и векови... Не е баш реално да се прават пороцени за иден профит на оваа цена...можно е да падне и тоа многу.
Нема шанси да продолжи да расте вака денес е 120 долари или 100 евра парче пораст од 30% за само 4 дена...или порасна 1000% за неколку месеци...ептен мириса ова на шпекулативен меур. Инаку не сум тотално скептичен за бит коинт може да има иднина ама иднината не е утре или за 2 месеци. Сум видел многу шпекулативни меури и ова со биткоинт многу ми мириса на такво нешто...шарени приказни за 3 години сите ќе купуваме со биткоинт...доларот и еврото ќе оди во ѓубре итн...луд раст на цената ектремен оптимизам...ми звучи доста лошо...
Сума сумарум...добра идеја е биткоинт но не и дојдено уште времето.![]()
имаш ли земено картичка и каде ти е пробана ?Вадење пари од Fiverr иначе не е ограничено на Пејпал. По првите 100 долари во просек, може да си поднесете барање за Fiverr дебитна картичка. Истата ќе ви стигне дома и може парите од банкомат да си ги вадите. Малце длабоки се провизиите, на 20.000 денари од прилика 600-700 е провизија, ама битно СЕКОЈ може да си работи и без пејпал.
Друже знам дека парите се префрлаат на Payza (барем кај мене е така пошто според упатството се регистрирав на Payza) ама незнам после што треба да се прави за да ги извадиш парите од Payza, ако може тоа малце подобро да ми го објасниш ако не ти е тешко![]()
Знам што викаат дека е ...ама од економски аспект Биткоинт не е валута и неможе никогаш да стане...повеќе наликува на шпекулативна стока бидејќи неговата цена зависи од пазарот и од цените на хардверските компоненти и цената на струјата. Кој нормален би земал зеам во биткоинти кога нивната вредност расте по 5-10% дневно. Например пред 2 години вредноста на Швајцарскиот франк рипна за 20% и имаше Швајцарија сериозни проблеми а да рипнеше 1000% како биткоинт ќе беше тотален хаос...--- надополнето: 6 април 2013 во 11:06 ---
Стварно треба да се биде предпазлив, но кон Bitcoin-от треба да се гледа како кон нова валута, која што не е врзана со ниедна државна банка. Едноставно, онлајн трговијата бара еден ваков пристап во работата и тоа е иднината. Но, дали одговорот ќе биде Bitcoin, или пак ќе се појави нешто друго, останува да се види
Целосно си во право околу случувањата со Биткоинот. Но, не треба да се заборави дека тој внесе нов дух во онлајн тргувањето. Енормниот раст на неговата вредност во однос на стандардните валути само покажува колкав е моменталниот интерес за него. Ако опстои, овој тренд неминовно ќе си легне во некој нормални рамки. А дали ќе опстои, тоа ќе видиме. Може ќе испадне според народната дека првите кучиња се фрлаат во вода. Но, неминовно развојот на онлајн тргувањето ќе доведе до појава на една ваква валута, независна од државните банки. Тоа се процеси и се покажало дека интересите на капиталот ги рушат сите граници. Биткоин или нешто друго, иднината е во ваква онлајн валута.Знам што викаат дека е ...ама од економски аспект Биткоинт не е валута и неможе никогаш да стане...повеќе наликува на шпекулативна стока бидејќи неговата цена зависи од пазарот и од цените на хардверските компоненти и цената на струјата. Кој нормален би земал зеам во биткоинти кога нивната вредност расте по 5-10% дневно. Например пред 2 години вредноста на Швајцарскиот франк рипна за 20% и имаше Швајцарија сериозни проблеми а да рипнеше 1000% како биткоинт ќе беше тотален хаос...Биткоинт е екстремно нестабилен за да биде практичен за трансакции...Биткоинт не валута на иднината туку шпекулативна инвестиција на сегашноста
...значи од целиот оној хаип и пропаганда е неточно. Додека не се појави некоја сериозна банка која сака да издава долг или купува биткоинт деноминран долг со што ја процени неговата ризичност во однос на останати валути...вака е мачка во вреќа и несериозна работа. Проблемот е што никоја банка не профаќа долг во злато (иако има долга историја и многу постабилна цена од биткоинт) за биткоинт мислам дека не вреди да се прави сериозен муабет дека е валута или дека ќе биде...каква е таа валута со која денес можеш да купиш 100 хамбургери а лани си можел 1. Слично е како со динарот за време на Милошевиќ кога имаше хиперинфлација сега има во биткоинтот хипердефлација...што од макроекономски аспект е дури и полошо за економија која зависи од биткоинт.
Сума сумарум Биткоинт не е валута и некогаш нема да стане (поради недостаток на доверба во неговата стабилна вредност) што значи дека е само шпекулативна инвестиција.
Иднината не е оваа онлајн валута ако воопшто може да се нарече валута. Сите валути постојат во електронска форма не само тоа туку и сите стоки постојат во електронска форма (дигитални фјучерси) значи нема апсолутно никаква практична предност над сето останато. Во основа сака да се вози на незадоволството од постојниот монетарен систем а не нуди ништо подобро. Го копира системот на монетарни стоки кој има сериозни недостатоци и е напуштен пред многу време. Во основа е само технолошки нашминкано злато...не е некоја значајна финансиска иновација. Дури не е ни златен стандард туку децентрализрна стокова валута...вакво нешто постело во античко и средновекоието време...истиот модел е само што направено со мнооогу понапредна технологија.Целосно си во право околу случувањата со Биткоинот. Но, не треба да се заборави дека тој внесе нов дух во онлајн тргувањето. Енормниот раст на неговата вредност во однос на стандардните валути само покажува колкав е моменталниот интерес за него. Ако опстои, овој тренд неминовно ќе си легне во некој нормални рамки. А дали ќе опстои, тоа ќе видиме. Може ќе испадне според народната дека првите кучиња се фрлаат во вода. Но, неминовно развојот на онлајн тргувањето ќе доведе до појава на една ваква валута, независна од државните банки. Тоа се процеси и се покажало дека интересите на капиталот ги рушат сите граници. Биткоин или нешто друго, иднината е во ваква онлајн валута.
20.000 денари ? dafuq? изгледа не си прочитал добро, грешка си.Вадење пари од Fiverr иначе не е ограничено на Пејпал. По првите 100 долари во просек, може да си поднесете барање за Fiverr дебитна картичка. Истата ќе ви стигне дома и може парите од банкомат да си ги вадите. Малце длабоки се провизиите, на 20.000 денари од прилика 600-700 е провизија, ама битно СЕКОЈ може да си работи и без пејпал.