Загина новинарот и сопственикот на Фокус - Никола Младенов

G

Geezer

Гостин
Од која стручна криминалистичка серија излезе ти? НЦИС или некоја друга? Или можеби си Поаро... Дај бе сакупи се малку

А, ти душебрижник, осеќаш потреба да се изјасниш и нападнеш, затоа што индиректно ти ја чепкаат партијата? Ако ти е за тоа, ајде, олесни се, само не не убедувај во нешто што и ти самиот не го знаеш и не си сигурен во тоа.
Јас ќе верувам се додека не ми се докаже спротивното дека не се работи можеби за несреќен случај. Па и кога ќе се докаже спротивното пак ќе се сомневам, зошто живееме во ебаната држава која пука по сите шавови.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
А каде јас спомнав партии, просветли ме?

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Радлер, ај уживај бе друже, ми се убацуваш тука коа никој не те прозва на мој коментар што се однесуваше на глуп пост ГО УБИЛЕ... Продужи да ме читаш СОВРШЕНО од кристална кугла...

G

Geezer

Гостин
Радлер, ај уживај бе друже, се убацуваш тука коа никој не те прозва на мој коментар што се однесуваше на глуп пост ГО УБИЛЕ... Продужи да ме читаш СОВРШЕНО од кристална кугла...

Па не мора да ме прозваш за да се јавам и да не се согласам со твоето мислење. Во ред е да речеш дека не бил убиен, дека е сообраќајката е случајна, како што изгледа на прв поглед.
Ама немој да не УБЕДУВАШ онака од страна, дека се е во ред и дека не треба да се сомневаме за нешто прилично крупно што се случи минатата недела.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Oва убедување е?

Од која стручна криминалистичка серија излезе ти? НЦИС или некоја друга? Или можеби си Поаро... Дај бе сакупи се малку
И на тебе ќе ти кажам - сакупи се со читањето совршено

Минатата недела се случи сообраќајка во која загинаа 3 (ТРОЈЦА) млади луѓе и таа случка е МНОГУ покрупна (од човечки аспект) од Младенов, со секоја почит.

Продужи си со масонските мисли

G

Geezer

Гостин
Oва убедување е?

Минатата недела се случи сообраќајка во која загинаа 3 (ТРОЈЦА) млади луѓе и таа случка е МНОГУ покрупна (од човечки аспект) од Младенов, со секоја почит.

Па чекај, сите изразивме жалење за децата? И од кога несреќите се делат на покрупни и помалку крупни? Не е малце дебилно тоа?
Штета што згаснаа млади животи, но тие не имаа неделник и дневник, кој беше против секоја власт, кој против секоја власт фрлаше отровни и критички стрели. Младенов беше новинариште во секоја смисла на зборот, а тие новинаришта во нездрави држави и системи, некогаш завршуваат на некое неубаво место.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Дебилно е тоа што има поголеми и помали несреќи? Дај бе немој да ме јебеш, се одјавувам тука, нешто друго е дебилно во конверзацијата

G

Geezer

Гостин
Дебилно е тоа што поголеми и помали несреќи? Дај бе немој да ме јебеш, се одјавувам тука, нешто друго е дебилно во конверзацијата

Несреќите се делат на помали и поголеми? Што е битно тоа бе, се читаш себеси? Несреќа е несреќа, нема тука што да се објаснува.
Се одјавуваш зошто не знаеш што да кажеш...

Член од
17 август 2011
Мислења
10.395
Поени од реакции
18.548
Oва убедување е?

не знам со која логика ги спореди овие работи,за 3цата се кажa целосната причина како се десило...Дури и да не кажале точно,тоа е исто ко да споредуваш падот на Борис трајковски со кој било пад кој предизвикал човечки жртви.
Како и да е не верувам дека е убиен поради нешто што пишувал,бидејки и до сеа пишуваше па ништо не влијаеше.Али доколку дознал нешто што не треба,тогаш е друг муабет.

А вие слободно оставајте си ги сите да почиваат во мир,и Мартин Нешковски,и овој и децата на Смолковско...сите почиваат во мир без никој да знае што се десило.Со толку глуп народ поише и не заслужуваме.

Член од
10 мај 2009
Мислења
827
Поени од реакции
541
Дебилно е тоа што има поголеми и помали несреќи? Дај бе немој да ме јебеш, се одјавувам тука, нешто друго е дебилно во конверзацијата
За децата како загинале вештачењето сигурно ке покаже, кај Младенов е проблем што ниедно вештачење до сега не одговара на фактичката ситуација,еве ги пак излагаат на терен. Дај боже да излезе некое вештачењењ да ја прекратиме темава како несреќен случај, а не и Мерцедес да се јавува оти не веруваат на она што се кажува.

Неофицијално дознаваме дека блиските на Младенов најмиле идентичен автомобил и со голема брзина ја возеле клучката кај Хиподром со цел да видат како ќе реагира возилото. Немале ниту најмал проблем.

http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=77208D61DC6DCE4B8AD7856D2D05BB9B

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.433
Поени од реакции
4.355
Колку што можев да дознаам истражниот судија кој излегол на лице место е Душан Јосифов. Душан е млад судија без искуство односно тој е избран за судија пред 2 месеца. Немам ништо против човекот, напротив, се познавам лично со него и го почитувам. Истиот е добро поткован теоретски и е доста трудољубив. Нема дамки во своето минато уште помалку дека ке се вмеша во некакви завери така што не верувам дека има нешто тенденциозно во истрагата од негова страна. Е сега дали требало на ваков случај да го пуштат него или требало да пуштат некој многу поискусен судија е доста дискутабилно. Се поставува и прашањето колку може судијата слободно, по сопствено убедување да ја води истрагата или се работи по насоки и притисок... кој ке знае...

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
И? Што оти роднините најмиле ист мерцедес? Не ја гледам логиката... Колку несреќи да се поминуваат со иста кола исходот би бил друг, битен е МОМЕНТОТ, што правел/имало на патот/рандом работа во моментот на случување, па макар и 300 пати поминувале и со ист мерцедес на истата рута

Двојца се возат со точак. едниот загинува пошто не го гледа каменот кој, ете, се нашол во тој момент од времето таму.... Другиот со ист точак утредента минува на тој пат и ништо не му е (го нема каменот).

И 300 Мерцедеси да зимаат не го враќаат човекот.

Само сакам да кажам дека може е сосема некоја банална работа (се наведнал да земе нешто што му паднало, мењал радио станица, го чешал грбот и на таа брзина толку фали, па макар возел и тенк)

А вие развивте масонска трагикомедија

Kajgana Shop

На врв Bottom