Помош: Барам софтвер

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Добро утро :).

Ми треба програма каде што ќе можам да исечам дел од некое видео поточно имам епизода од една серија и сега и рекламите се во неа дали постои некоја програма каде што ќе можам рекламите да ги исечам да ги нема и да остане целата епизода :) без глупавите реклами :/.

Однапред фала многу :)
Исто така мозе да ти помогне и оваа.Можеш да сечиш, да споиш, да ставиш превод И.Т.Н.Еве ти ја: EasiestSoft Movie Editor 1.0.2:D

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
zdravo na site ako znae nekoj programa za zastita so password no da moze da se stava vo golem broj na bukvi broevi i sekakvi drugi znaci i simboli vi blagodaram mnogu.

Член од
12 март 2010
Мислења
204
Поени од реакции
74
Ми треба некоја апликација како Lenovo Veriface

Член од
30 декември 2012
Мислења
173
Поени од реакции
331
Имам изгребани CDa со слики и неможам да ги отворам. Дали некој знае програма која го чита неоштетениот дел а ги скока оштетените бајти и ја дава сликата како целина, без пикселите кои се оштетени ?

Член од
10 мај 2009
Мислења
89
Поени од реакции
16
Zdravo,baram nekoj dobar program za pregleduvanje na sliki(photo wiewer).Porano gi otvarav slikite so nero a sega nesto me zafrkava,a gledam deka site programi ne go davaat istiot kvalitet.

white_eagle

: : stuck in void : :
Член од
21 јануари 2008
Мислења
953
Поени од реакции
716
Zdravo,baram nekoj dobar program za pregleduvanje na sliki(photo wiewer).Porano gi otvarav slikite so nero a sega nesto me zafrkava,a gledam deka site programi ne go davaat istiot kvalitet.
jас ова го користам http://www.irfanview.com/

ептен брзо, бесплатно и ефикасно и без многу таламудења :) плус има основни опции за едитирање на слики

B

Beck's

Гостин
Znaci mi treba nekoj software za filmovi, iman preku 500 filmovi megutoa dali ima moznost da gi klasifikuvam vo grupi nesto po godina, zanr i tkn.

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Ајде малку помош.Видете сега.Работам еден проект на Флеш.Само ми треба програма некоја убава за уредување слики.Сакам позадината на сликата да ја избришам.Ако може и без програма кажете.Сакам и начинот да ми го кажете за бришење на позадината.Ви благодарам многу.:)

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Ти пуштив преку пп.Е сега да ве прашам и јас дали знае некој такво нешто слично за XP.Инече имам 7-ца ама на лаптопот ми е Xp.Да му ставам така нешто.:)
Ќе може ли и мене да ми пуштиш линк:)

P

propoise

Гостин
Знае некој добар Playstation3 емулатиор ако може линк по ПП да ми прати бидејќи мора малку гејмање:)

Kajgana Shop

На врв Bottom