Преведувач

• Креатор на темата Креатор на темата Eufrat Kurajber
  • Време на започнување Време на започнување

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Локација
Кочани
Веб-сајт
allaboutearning.com
Барав нешто слично на оваа тема ама не најдов ништо...можда сум испуштил..ај ако може некој да ми каже дали знае некој добар софтвер шо ќе може добро да ми преведува од Англиски на било каков друг јазик.. барем нека има Англиски-Бразилски и обратно..Англиски-Шпански и обратно, Англиски-Германски, Англиски-Француски, итн...Многу ми е итно..Фала однапред..

translate.google.com

Заебаваш нели? на мене ми треба ако не 100 % .. барем 90 % точно преведено.. ако ми беше за google.com/translate немаше да отварам тема..

Бабилон, али се плаќа зашто го користат овластени преведувачи.

Фала у секој случај , али не ти текнува некој друг шо може да го симнам како торент, со крак во него или со кејген..? баш прееска симнав еден али нема врска , дури google translate подобро преведува од него.. :/

Нем постои ниедна програма што може да замени човек во превод, најдобро плати си да ти преведат.

Нем постои ниедна програма што може да замени човек во превод, најдобро плати си да ти преведат.

Тешко а ? Добро тогаш.. фала како и да е..
za italjanski moze ke ti se najdam od pomos ama za dr, ne

Ако ми притреба повеќе за Италијански ќе ти пишам ПП .. фала у секој случај

Како што кажаа и погоре, нема шанси да најдеш софтвер за превод на цели текстови бидејќи се преведуваат мислите, а не зборовите.

јас го работам тоа хонорарно но не користам никаков софтвер En>Mac>Ser>Bos и обратно. ако ти треба ваков превод пиши ПП

Еуфрате брате, да постоеше таков програм не би постоеле преведувачи. :)

Барав нешто слично на оваа тема ама не најдов ништо...можда сум испуштил..ај ако може некој да ми каже дали знае некој добар софтвер шо ќе може добро да ми преведува од Англиски на било каков друг јазик.. барем нека има Англиски-Бразилски и обратно..Англиски-Шпански и обратно, Англиски-Германски, Англиски-Француски, итн...Многу ми е итно..Фала однапред..

Си пробал со Word? Мене ми требаше поголемичок текст што многу солидно излезе. Му направив и рачна коректура (мора тоа) ама ми заштеди огромна работа.

Си пробал со Word? Мене ми требаше поголемичок текст што многу солидно излезе. Му направив и рачна коректура (мора тоа) ама ми заштеди огромна работа.
ај објасни како тоа со word си направил превод? некако не ми е јасно? тесаурус користеше?

ај објасни како тоа со word си направил превод? некако не ми е јасно? тесаурус користеше?

И пингајте ме и мене, сакам да знам :)

И пингајте ме и мене, сакам да знам :)

И ја сакам да знам. Ми треба многу.
--- надополнето: 4 април 2013 во 23:36 ---

Бабилон го има и фри за проба ,али исти е како гугл транслејт. Е сега платената верзија незнам каква е,сигурно е подобра,пошто ако е иста не вреди да се купи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom