Неостварена сексуална желба?

• Креатор на темата Креатор на темата Луси
  • Време на започнување Време на започнување
Абе каква книга, начитана сум си јас. :icon_lol:
Не, јас ќе те врзам и има цел ден да ти зборувам. Почнувајќи од права на жени, па до права на педери. Има цела моја идеологија како „Оче наш“ да ја рецитираш. :pos:

Ти да се бесиш на лустерот...
кај мене успева:rolleyes:

Абе каква книга, начитана сум си јас. :icon_lol:
Не, јас ќе те врзам и има цел ден да ти зборувам. Почнувајќи од права на жени, па до права на педери. Има цела моја идеологија како „Оче наш“ да ја рецитираш. :pos:

Од тебе домаќинка не бива... Ја жалам жена ти...

Во тројка со Ен Хетавеј и Адриана Лима! И да си умрам среќен :ROFLMAO:

Имам нова неостварена сексуална желба. Една тројка со Мирка Велиновска и Благородна Дулиќ.

Како е тргнато јас најдобро еден пакет книги да донесам... Ај во СК кога ќе дојдам ќе ти оставам една негде. Не е страшно ама имај си нож при себе или партнер хахахаха
--- надополнето: 2 април 2013 во 16:54 ---
http://25.media.tumblr.com/140581bba7634ff4cc99904b5f405ff9/tumblr_mixdq9hTnm1s6vqp1o1_400.jpg

http://www.artofcontemporaryshibari.com/wp-content/uploads/2012/02/Landscape-vi.jpg

Втората фотка е спремање за HELICOPTER BLOW JOB... Дечкото лежи а она со јажињата прво се навива окулу него и после набрзина се одмотува дур го задоволува... Кога ќе ми најдете една ваква домакинка во МКД идам да ја женам... До тогаш само ќе ви мафтам од оваа страна на светот

Еден ден го прашав домаќинот за такви заврзанции, а тој ме праша дали имам видено слики. Немав, видов, и се вратив со подвиткан опаш.
Мене ми се допаѓа идејата, ама кога ќе ги видам сликите, некако многу мачно ми изгледа...
Чекај малку: таа се одмотува додека има блоу џоб?!

.... У езеро, негде кајшо нема баш многу луѓе, а сепак пак го има тој моментум да ипак некој може да те фати. :)
Ќе биде, некој ден....

Еден ден го прашав домаќинот за такви заврзанции, а тој ме праша дали имам видено слики. Немав, видов, и се вратив со подвиткан опаш.
Мене ми се допаѓа идејата, ама кога ќе ги видам сликите, некако многу мачно ми изгледа...
Чекај малку: таа се одмотува додека има блоу џоб?!

Види шибари е веќе уметност не е само ајде врзи чворови. Личи мачно дур не го пробаш. Тоа е се што ќе кажам.

Хеликоптер блоу џоб е таа врзана над тебе и јажината стегнати да откако ќе се отпушти буквално ко перки на хеликоптер ротира окулу тебе во воздух, нормално нема да стегнеш до даска па откорнеш и таван и све... Филингот е ненормален, на еден начин многу послчен на секс него на типична оралка. Погледот уште повеќе, поготово ако има долга коса со која те допира на телото. Незнам како да ти го обаснам подобро ама мислам сваќаш, на прв поглед е страшно ама ако е правлино изведено е супер филинг и бааги заразно и за двајцата.

Е сега AnFem тоа на пример и да се понуди да го изведе пошто ете спремна и е собата би се плашел.... И тоа многу :cautious:.. Ај што спомна несреќни случаи со паѓање и давење тој дел не е толку страшен бар за мене ама она гризе бе :P

Оваа хрватицата од шоуво со братот не знам како се викаше :drk:

Тука нема љубов langelina
Не гледаш се е чисто задоволство...
И ништо повеќе.

Така е. Ја згрешив песната :)

--- надополнето: 3 април 2013 во 12:50 ---
FARANG

Ти остави книгата у Скопје, ама камуфлирај ја, завиткај ја у украсна хартија Спајдермен. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom