Графички карти

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Не мораат ни 5000ден, мојава за 2500ден ми е сосема доволна, радеон 4730 HD gddr5 која ми ја препорачавте тука, презадоволен сум. Битно ми е да ги пушта новите игри, е сега некоја на медиум детали, некоја на најниско, ама важно иде. Инсталирав и виндовс 8, подобро иде новата Sniper Ghost Warrior 2 со исти подесувања како на вин 7. Со 210 едвај хд видео гледав на јутјуб.:pos:

Ете гледаш ја заборавив картава :) Ако сеуште ја продаваат во Мебиус... како и да е за 2500 ден. исто многу подобра е од "графичките" од рангот на GT210, GT430 итн. Само што нема DX11, а Crysis 3 еве на пр. бара DX11 за да се игра.

Ете гледаш ја заборавив картава :) Ако сеуште ја продаваат во Мебиус... како и да е за 2500 ден. исто многу подобра е од "графичките" од рангот на GT210, GT430 итн. Само што нема DX11, а Crysis 3 еве на пр. бара DX11 за да се игра.
Не знам дали имаат уште залихи, јас ја земав баш од таму. Стара е од 2009, ама цепа:D

Знае ли некој каде можам да најдам ATI Radeon 5970 и колку пари е?

Знае ли некој каде можам да најдам ATI Radeon 5970 и колку пари е?

На ново нигде а на старо коштаат 10000-11000 ден. пред некое време на it.com.mk форумот се продаде една за 9500 ама поради тоа што му се брзаше на членот.
А зошто баш 5970?

На ново нигде а на старо коштаат 10000-11000 ден. пред некое време на it.com.mk форумот се продаде една за 9500 ама поради тоа што му се брзаше на членот.
А зошто баш 5970?

За bitcoin. Најдобра е таа графича.

За bitcoin. Најдобра е таа графича.

Ааа епа така кажи. Да оваа карта и 79xx најдобро се покажуваат во биткоин, тогаш пребарувај по огласи, ете цената отприлика е таа, околу 10000 ден. на старо.

дајте некоја графичка добро за гејминг и да е докај 50-70 евра ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom