Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
VGA to S-VIdeo кабел или конвентер низ скопјево?

У Беверли има, на 2ри спрат по скалите после Златна Копачка кога ќе се качиш, одма тука. Да ме утепаш не знам како се викаше продавницата...

У Беверли има, на 2ри спрат по скалите после Златна Копачка кога ќе се качиш, одма тука. Да ме утепаш не знам како се викаше продавницата...
Бев во Логин и ми викаат 3000 денари конвентер, бев и до Анхоч немаат, нешо поефтино барам налик на ова:
416jjSIj-wL._SY300_.jpg

Ај пошто ми треба итен одговор ке пишам тука .
значи крајно изнервирана сум ... пред месец дена земавме телефон и број на претпалата ..
и се тоа ок . Јас си направив сметка од 1400 денари . И денес проверувам сметката ми пишува 1831 денар.
Како е можно кога знам дека никаде не сум звонела .. ЗНАЧИ СО СИГУРНОСТ НЕ СУМ . !!
Да не поткрадуват тие ?
emoticon-0112-wondering.gif
Па дури ми ги избришале и листата на повици од предходните денови ... само сумата стои колку сум потрошила ..
????
Има ли други такви случаи загрозени како мене

значи крајно изнервирана сум ... пред месец дена земавме телефон и број на претпалата ..
и се тоа ок . Јас си направив сметка од 1400 денари . И денес проверувам сметката ми пишува 1831 денар.
Како е можно кога знам дека никаде не сум звонела .. ЗНАЧИ СО СИГУРНОСТ НЕ СУМ . !!
Да не поткрадуват тие ?
Па дури ми ги избришале и листата на повици од предходните денови ... само сумата стои колку сум потрошила ..
????
Иста прича беше и со мене првиот месец кога го земав, доколку станува збор за телефон кој има интернет автомтски собира нотификации и влече кредит од сметката оди во нивниот продажен салот и кажи им да ти го исклучат интернетот од телефонот.

Иста прича беше и со мене првиот месец кога го земав, доколку станува збор за телефон кој има интернет автомтски собира нотификации и влече кредит од сметката оди во нивниот продажен салот и кажи им да ти го исклучат интернетот од телефонот.
поспејд бројот не го користам со истиот тел шо го земав на претплата,на него користам домашен интернет преку wi-fi ,а бројот го користи татко ми на обичен тел без интернет ??

поспејд бројот не го користам со истиот тел шо го земав на претплата,на него користам домашен интернет преку wi-fi ,а бројот го користи татко ми на обичен тел без интернет ??
Провери ПП да не спамаме тука.

Онаа цвеќарницата у центар кај ресторан национал карши ГТЦ работи ли во сабота ? :)

дечки едно прашање? - не е баш за тука ама друга тема ко шо гледам нема...

да не има некој искуство со карго експрес?

треба да ми пратат пратка од струмица до скопје ама немам појма како иде тоа...

Да не поткрадуват тие ?
????

Ако си од оне,не си единствена верувај...

Најди го преставништвото на Карго Експрес во Скопје што во случајот е кај Саем до ВИП Хотел и подигни си ја пратката.
Тие таму кога ќе ја пратат од Струмица ќе кажат на чие име треба да пристигне.
--- надополнето: 29 март 2013 во 09:49 ---
Kolku pari koshta da se stai Iphone/Ipad 'upgrade' za u kola?
I kaj ima kaj nas..?
Јас купив од Ибеј за неколку долари еден приклучок за АјПод кој се поврзува на запалката и после се подесува на одредена радио фрекфенција за да работи, ама не го бива за ништо и квалитетот на музиката е очаен. Ако ти е само за полнење, тогаш брка и тоа работа.
Не знам колку чини да имаш фабрички приклучок за таква работа.

Некој македонски сајт каде што може бесплатно да се симнуваат македонски книги , романи и слично ...

Да не поткрадуват тие ?
????
Бидејки си на претплата,секогаш операториве наплаќаат една претплата однапред затоа и се вика претплата.Ти го имаш склучено пример договорот на 15 март од 15 март до 31 март ќе ти наплатат сразмерно за тие денови плус ќе ти наплатат за месец април цела претплата .Ако после 24 месеци кога ке ти заврши договорот и ти ќе сакаш да го раскинеш договорот тогаш последниот месец ќе имаш помала сума за плаќање односно една претплата.
--- надополнето: 29 март 2013 во 11:45 ---

Пракачот ја праќа пратката на твое име и презиме како и адреса.Карго експрес ќе ти ја достави на адресата на која пракачот ти ја испратил,ако е со откупнина ти го плаќаш целосниот износ кој праќачот ја навел при предавањето на пратката многу е едноставно и отприлика за една недела праќачот на пратката ќе ги добие твоите пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom